Dziękuję.❤Na tym też nam zależy,żeby nie było takie popularneNie patrzcie się na wszystkich dookoła, bo to Wam się na imię podobać a nie wszystkim. Imię bardzo ładne, a na pewno mało nadawane.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziękuję.❤Na tym też nam zależy,żeby nie było takie popularneNie patrzcie się na wszystkich dookoła, bo to Wam się na imię podobać a nie wszystkim. Imię bardzo ładne, a na pewno mało nadawane.

My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]Dziękuję.[emoji173]Na tym też nam zależy,żeby nie było takie popularne [emoji4]
Ale wybór imienia Antoś czy Staś też jest dlatego że komuś się podobaMy tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]
No tak to są dosyć popularne imiona.Mój chłopak mówi to samo,że to nam ma się podobać.I też nie chcielibyśmy żeby np.córka miała 5 koleżanek o tym samym imieniu w klasie.My tak samo do tego podchodzimy jeśli chodzi o imię dla chłopca. Co chwile słyszymy, będzie mały Antoś albo Stasiu. A my już wstępnie wybraliśmy i nie będzie to aż tak popularne. I szczerze mamy w nosie komu się będzie podobać a komu nie [emoji57]
Mi osobiście też się podobają te imiona ale ze względu na ich popularność nie bierzemy ich pod uwagę [emoji846]Ale wybór imienia Antoś czy Staś też jest dlatego że komuś się podobaMy akurat odrzuciliśmy te dwa imiona z uwagi na popularność, ale bardzo nam się podobają.
Też jestem tego zdania [emoji846]No tak to są dosyć popularne imiona.Mój chłopak mówi to samo,że to nam ma się podobać.I też nie chcielibyśmy żeby np.córka miała 5 koleżanek o tym samym imieniu w klasie.
 problem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion
 problem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..
 już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..Ja też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córkaproblem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion
już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..

Ja mam na oku easywalker Charley głównie dlatego,że ma mały stelaż i kółka.Laski a rozglądałyście się już za wózeczkami ?
Moj dzidzio byl FranekJa też sie zapierałam, że nie chce popularnego imienia, nawet na początku tutaj o tym wspominałam, ale myślałam, że będzie córkaproblem się pojawił gdy okazało się, ze będzie syn. Przewertowaliśmy całą encyklopedie imion i przy każdym mieliśmy jakie uwagi i sie krzywilismy, bardzo długo dyskutowaliśmy i ostatecznie będziemy wybierać pomiędzy Frankiem i Jankiem czyli tez czołowka najpopularniejszych imion
już wolimy mega popularne niz takie które nam się nie podoba..