reklama
MamaLama
Fanka BB :)
Jest już temat.Cześć, zagląda tu już ktoś, kto wypatrzył II kreski i ma termin na czerwiec 2022?![]()
Zapraszamy:
Iza G
Fanka BB :)
Ja mam nawet poczatek lipca 2022Cześć, zagląda tu już ktoś, kto wypatrzył II kreski i ma termin na czerwiec 2022?![]()
Tak jaJa mam nawet poczatek lipca 2022![]()
Tak jaJa mam nawet poczatek lipca 2022![]()
To super jak się czujesz ?Tak ja
Hej
Ja mam termin na 14 czerwca
Wprost nie mogę się doczekać.
Hejka ja na 15 czerwca ale mam przeciwwskazania do cesarki już mnie lekarz poinformował że możemy rozwiązać się na koniec maja początek czerwcaHejJa mam termin na 14 czerwca
Wprost nie mogę się doczekać.
Cześć dziewczyny!
Dołączyłam do was dopiero dzisiaj.
Termin mam na 15.06
ANIKA 34 unas też pewnie dojdzie do szybszego rozwiązania. Zmagamy się z cukrzycą ciążową- cukry na czczo szaleją .
Obecnie jesteśmy 17+1 tc. Wczoraj dostałam zdjęcie z usg ,gdzie Pani doktor lekko zasugerowała, że może to być chłopiec i kazała mi poczekać kolejne 4 tygodnie na potwierdzenie płci .
Dziewczyny może Wy coś więcej zobaczycie?
Dołączyłam do was dopiero dzisiaj.
Termin mam na 15.06
ANIKA 34 unas też pewnie dojdzie do szybszego rozwiązania. Zmagamy się z cukrzycą ciążową- cukry na czczo szaleją .
Obecnie jesteśmy 17+1 tc. Wczoraj dostałam zdjęcie z usg ,gdzie Pani doktor lekko zasugerowała, że może to być chłopiec i kazała mi poczekać kolejne 4 tygodnie na potwierdzenie płci .
Dziewczyny może Wy coś więcej zobaczycie?
Załączniki
reklama
Mamy ten sam termin porodu.Hejka ja na 15 czerwca ale mam przeciwwskazania do cesarki już mnie lekarz poinformował że możemy rozwiązać się na koniec maja początek czerwca![]()