iza_rz_97
Fanka BB :)
ja jestem na samym początku, tyle co wykąpałam w czwartek ciążę na teście i w czwartek beta 8.84 a dzis 13.87Niski przyrost czyli jaki? I czy byla beta badana po 1000 czy wczesnuej wartości?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jestem na samym początku, tyle co wykąpałam w czwartek ciążę na teście i w czwartek beta 8.84 a dzis 13.87Niski przyrost czyli jaki? I czy byla beta badana po 1000 czy wczesnuej wartości?
Powtórz w poniedziałekja jestem na samym początku, tyle co wykąpałam w czwartek ciążę na teście i w czwartek beta 8.84 a dzis 13.87![]()
czasami jak jest dobrze to lepiej się nie stresować beta . Ja we wcześniejszych ciążach nigdy nie robiłam bety . Teraz robiłam ,bo bardzo późno zaszłam w ciąże dopiero w 36dc miałam cień cienia na teście .Ile razy powtarzalyscie betę?? Ja dwa razy i nie wiem czy należy jeszcze?
Ja robiłam dwa razyIle razy powtarzalyscie betę?? Ja dwa razy i nie wiem czy należy jeszcze?
Ja trzy, ale pani ginekolog powiedziala zeby absolutnie nie robic wiecej i sie nie stresowac niepotrzebnie. Bedzie co ma bycIle razy powtarzalyscie betę?? Ja dwa razy i nie wiem czy należy jeszcze?
Myślę, że nie ma sensu więcejIle razy powtarzalyscie betę?? Ja dwa razy i nie wiem czy należy jeszcze?
może coś jeszcze z tego być dobrego?Ile razy powtarzalyscie betę?? Ja dwa razy i nie wiem czy należy jeszcze?
ja miałam niski przyrost w maju, około 30% niestety puste jajo.Cześć, dziewczyny, Jestem Izabela. Też mama czerwcowa, tylko coś zaczyna być nie tak. Czy któraś z was miała niski przyrost beta HCG a później już było ok?
ja miałam około 56, później 75, potem nieco 100.ja jestem na samym początku, tyle co wykąpałam w czwartek ciążę na teście i w czwartek beta 8.84 a dzis 13.87![]()