KAROLA2525
Fanka BB :)
może zrobię w czwartek nawet tak dla siebie, ciekawe jaka jestJa robiłam ale tylko i wyłącznie dla siebie. Koleżanka nie robiła bety na usg byl widok odpowiedni do tygodnia i nie kazal robić bety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może zrobię w czwartek nawet tak dla siebie, ciekawe jaka jestJa robiłam ale tylko i wyłącznie dla siebie. Koleżanka nie robiła bety na usg byl widok odpowiedni do tygodnia i nie kazal robić bety
Mieszkasz w Polsce? Pytam z ciekawości, u mnie na NFZ za każdym razem mam robione USGU mnie lekarz wymagał bety na NFZ nie robią usg na wizycie .
Ja zrobilam jedna potem druga żeby zobaczyć przyrost jak byl piękny przyrost to ja bylam spokojnamoże zrobię w czwartek nawet tak dla siebie, ciekawe jaka jest
w którym tygodniu jesteś?? Kiedy Ci zrobi??? Czy musisz zapłacić???U mnie lekarz wymagał bety na NFZ nie robią usg na wizycie .
A nie mozes zmienić lekarza na takiego który robi usg? Co to za wizyta bez, usgU mnie lekarz wymagał bety na NFZ nie robią usg na wizycie .
Mnie pewnie też czeka obciążenie glukoza bo miałam cukrzycę ciążową.Tak się stresowalam tą wizytą.. W piątek zrobiłam progesteron I wyszedł mi 18.5 czytając forum i Google myslalam ze to niski wynik- moj dr nie rozumie robienia tego badania bez np plamien Itd Ponadto glukoza podwyższonamam zacząć dietę z niskim ig i za dobry tydzień glukoza ogtt 75 g
To zależy od przychodni. W pierwszej ciąży lekarz na NFZ, aparat miał w gabinecie i robił USG na każdej wizycie. Teraz też lekarz z aparatem w gabinecie więc liczę na USG przy każdej wizycieU mnie lekarz wymagał bety na NFZ nie robią usg na wizycie .
Dla mnie jest to tak niezrozumiałe, ze lekarze mogą nie robić usg na wizycie, szczególnie na pierwszej, bo sama beta nic nie powie.U mnie lekarz wymagał bety na NFZ nie robią usg na wizycie .