Madame JS
Fanka BB :)
Tak, coś tam czasem pobolewa, ale zazwyczaj jest to chwilowe... A jak u Ciebie?A czujecie jakoś brzuch? Boli, ciągnie, kłuje?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, coś tam czasem pobolewa, ale zazwyczaj jest to chwilowe... A jak u Ciebie?A czujecie jakoś brzuch? Boli, ciągnie, kłuje?![]()
czasami coś zakłuje, ale ogólnie to nic tam nie czujęTak, coś tam czasem pobolewa, ale zazwyczaj jest to chwilowe... A jak u Ciebie?
To ja znowu cały czas czuje bol jak na okres… No prawie cały czas, ale jest to niekomfortoweczasami coś zakłuje, ale ogólnie to nic tam nie czuję![]()
w pierwszej ciąży też miałam bóle typowo okresowe. Piersi bolały, a teraz nic a nic.To ja znowu cały czas czuje bol jak na okres… No prawie cały czas, ale jest to niekomfortowe
ja narazie nie mam żadnych objawów, oprócz bolesnych i wrażliwych piersiCześć dziewczyny, jak się czujecie?![]()
od czasu do czasu zaboli, ale na krótko, albo na tyle delikatnie, że nie przejmuję się tymA czujecie jakoś brzuch? Boli, ciągnie, kłuje?![]()
a Ty masz który tydzień?A czujecie jakoś brzuch? Boli, ciągnie, kłuje?![]()
5a Ty masz który tydzień?
ja sama nie wiem, miesiączka była 30 sierpnia i raz aplikacja pokazuje mi 5, a raz szósty tydzień
moja ostatnia była 1 wrześniaja sama nie wiem, miesiączka była 30 sierpnia i raz aplikacja pokazuje mi 5, a raz szósty tydzień