Mb_
Fanka BB :)
Moja tez. Tylko ja miałam regularnie co 28 dni, bo miałam krążki, a okres trwał zaledwie 3 dnimoja ostatnia była 1 wrześniaale ja mam cykle 35 dniowe, więc owulacja wypada później.
Najlepiej chyba wylicza Preglife.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja tez. Tylko ja miałam regularnie co 28 dni, bo miałam krążki, a okres trwał zaledwie 3 dnimoja ostatnia była 1 wrześniaale ja mam cykle 35 dniowe, więc owulacja wypada później.
ja też mam długie cykle, mniej wiecej 32 dniowemoja ostatnia była 1 wrześniaale ja mam cykle 35 dniowe, więc owulacja wypada później.
Ja nadwyraz dobrze. Czasem brzuch pobolewa ale to chyba od noszenia 15 miesięcznego gnomaCześć dziewczyny, jak się czujecie?![]()
Odpukać, ale na to przyjdzie jeszcze czas (oby nie). Ja wymiotowalam intensywnie w 2 poprzednich ciążach i mam ogromna nadzieje, ze tym razem będzie inaczejJa nadwyraz dobrze. Czasem brzuch pobolewa ale to chyba od noszenia 15 miesięcznego gnomaw porównaniu do poprzedniej ciąży prawie wogóle nie wymiotuje, a i zgagi nie mam! Nie to że za nią tęsknię ale jednak troche mnie martwi jej brak, bo to jeden z pierwszych objawów ciąży w moich dwóch poprzednich ciążach
Ja w poprzedniej ciąży wymiotowałam od samego początku do końca 9 miesiącaJa też mam nadzieję, że duze mdłości mnie ominą. Ale już trochę je czuje, gdy jestem głodna. W poprzedniej ciazy właśnie w tym czasie juz mnie dopadły, ale sytuacja też była inna, byłam bardzo wymaczona wtedy pracą, dojazdami.
Teraz pozostaje nam tylko czekać na wyniki testów ;-) Bo aktualne "działania" skończą się już na lipcowych "Mamach".Jak tu dzisiaj cicho. W sumie niewiele nas jeszcze. Czekam już z niecierpliwością na kolejne nowe mamusie i czerwcowe dzieciaczki
.