Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj na obiad robiłam ale nie zjadłam z takim smakiem co zawszeU Nas na kolację wjeżdża hamburgerwidzę że nasze wieczorne kolację zdrowe dziś będą
![]()
Podejdź może do tego w ten sposób, że myślami przyciągasz wydarzenia. Wizualizuj sobie szczęśliwe zakończenie, zdrowego uśmiechniętego maluszkaJa dzisiaj mam kryzys egzystencjalny, także jesli macie jakieś dobrą, pozytywną energię, to możecie mi podesłać.
Zaczęłam ostatnio mieć jakieś koszmarne myśli, że na pewno się nie uda dotrwać do teminu, przecież było kilka osób, które poroniły w 11 tc ( u mnie aktualnie zaczal się 10 tc), że już mam w głowie, że jak będę na wizycie za 1.5 tyg to nie bedzie serduszkaBo przecież to niemożliwe, aby tak "łatwo" mi się udało zajść w ciażę, więc muszą pojawić się jakiś problemy, inaczej byłoby za pięknie.
Albo, że maluszek będzie chory ( bo chorowałam z gorączką w 4 lub 5 tc i mogło to wpłynać na rozwinięcie się jakiejś wady).
Dzisiaj jescze zrobiłam za długi spacer z zakupami, ze chciałam z połowie dzwonić po męża, aby po mnie przyjechał, bo mnie tak brzuch bolał i mimo, ze żadnej krwi, ani nic, to już w głowie sobie ubzdurałam, że mogłam coś zaszkodzić itd
Nie wiem, czy mi już na mózg siadło, czy to hormony, ale no zabiera mi to całą radość ze wszystkiego....
Ja niestety nie mam na nic kompletnie siły, ledwo życie ogarniamDziewczyny a jak wasze aktywności fizyczne, dalej robicie to co robiłyście przed ciąża mam na myśli intensywniejszy wysiłek fizyczny typu siłownia bieganie basen. Ja jeżdżę konno i zastanawiam się kiedy powinnam przestać. Narazie konie pomagają mi na wszystkie mdłosci, kłucia.