Aneczka2021
Fanka BB :)
Dziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prywatnie. Trochę droga impreza, już 200zl za wizytęDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Ja z pakietu PZU i na NFZDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Ja za pierwszą wizyte,, ciazowa,, dalam 250Ja prywatnie. Trochę droga impreza, już 200zl za wizytę![]()
A kiedy miałaś wizytę, dzisiaj ?Wszystkim dzisiaj wizytującym życzę udanych wizyt. Moja kolejna dopiero 25 października. Na ostatniej pęcherzyk zółtkowy i nie założył karty ciąży. Powiedział że zrobi to dopiero jak będzie zarodek z serduszkiemTak naprawdę nawet nie wiem na kiedy ewentualny termin, wg apki na 2 czerwca. Ja mam pracę taka jak jedna z nas tutaj ma nick
Ale ostatnio w pracy bylam w październiku 2020
Mój mały bąbel jest ostatnio nieznośny. Idą jej wszystkie kły na raz
od rana do wieczora chce na ręce
jeszcze dzisiaj byłyśmy na szczepieniu i ciekawe czy jutro pójdzie do żłobka.. ahoj przygodo!
Nieee. W zeszły wtorek miałamA kiedy miałaś wizytę, dzisiaj ?
Ja idęDziewczyny, czy któraś z Was też idzie dzisiaj na USG?![]()
Ja chodzę prywatnie. Jak dzwoniłam żeby dostać się na NFZ do mojego gina to wizytę miałabym dopiero na początku grudniaDziewczyny chodzicie do lekarza na nfz czy prywatnie?
Czyli jest już nas trzyJa idęjestem strasznie zestresowana
![]()
U mojego gina wizyta 150 zł.Ja prywatnie. Trochę droga impreza, już 200zl za wizytę![]()