Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też to czytam i coraz bardziej się stresuję jutrzejszą wizytą, że nie usłyszę nic dobregoCaly dzien jest mi smutno i chce sie plakacna innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic
ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje
moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje
![]()
U mnie byla wpadka,bo lekarze mi mowili ze zajde jedynie dzieki IVF.Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadeka powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę
![]()
Ja juz mialam pierwsze usg i serduszko pieknie bilo a nastepna wizyte mam na 16 listopada ale z tego wszystkiego zrobilam jeszcze jedno wizyte usg na jutroteż to czytam i coraz bardziej się stresuję jutrzejszą wizytą, że nie usłyszę nic dobrego![]()
Kurcze, nie widziałam tegoCaly dzien jest mi smutno i chce sie plakacna innej grupie czerwcowek 3 dziewczyny sie pozegnaly bo serduszko przestalo bic
ja z zplaczem zadzwonilam do lekarza umowic sie na jutro na usg i strasznie sie boje
moj narzeczony mowi ze niepotrzebnie wchodze na grupy i sie stresuje
![]()
Mam to samoteż to czytam i coraz bardziej się stresuję jutrzejszą wizytą, że nie usłyszę nic dobrego![]()
Ogolnie widzę na grupie, że dużo ciaz jest z wpadeka powiedzcie to wpadki z braku zabezpieczenia czy zawiodła metoda antykoncepcji? Zawsze mnie ciekawiły wpadki, w sensie, że jak się człowiek nie zabezpiecza to taka wpadka planowana trochę
![]()