Margot86
Fanka BB :)
Nie pocieszę, koleżanka miała chyba od ,9 tygodnia do 16 wymioty.Dziewczyny ratunku.. nie soie od 4 i ciągle wymiotuje.. masakra mam 10t3d a tu naglemyślałam że to już za mną i mnie minie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pocieszę, koleżanka miała chyba od ,9 tygodnia do 16 wymioty.Dziewczyny ratunku.. nie soie od 4 i ciągle wymiotuje.. masakra mam 10t3d a tu naglemyślałam że to już za mną i mnie minie...
Ja w pierwszej ciąży od 9 do 18 tc wymiotowałam .Nie pocieszę, koleżanka miała chyba od ,9 tygodnia do 16 wymioty.
Mnie też bardzo piersi bolą, szczególnie wieczorem.. Na ten moment śpię bez, ale chyba niedługo jakiś sportowy będzie trzeba zakupić, bo ciężko jest się ułożyćTrzymam kciuki zatem by wszystko było dobrze z przyjacielem psem
Przede mną też dzisiaj wizyta po pracy...w luxmedzie.. po skierowania na badania, no zobaczymy.. jakoś sceptycznie podchodzę do tej wizyty.... chyba się zraziłam po ostatnim chu..wym USG.. i namawianiu na tą pappe.....
Dziewczyny czy Was też tak cycki bolą? ja od paru dni spać przez to nie mogę normalnie, śpicie w stanikach?
mnie cały czas bolą, właściwie od początku.Trzymam kciuki zatem by wszystko było dobrze z przyjacielem psem
Przede mną też dzisiaj wizyta po pracy...w luxmedzie.. po skierowania na badania, no zobaczymy.. jakoś sceptycznie podchodzę do tej wizyty.... chyba się zraziłam po ostatnim chu..wym USG.. i namawianiu na tą pappe.....
Dziewczyny czy Was też tak cycki bolą? ja od paru dni spać przez to nie mogę normalnie, śpicie w stanikach?
fizjoterapeuta! Dobry fizjo potrafi zdziałać cuda a przy okazji powie ci jak dbać o plecy w kolejnych tygodniach/miesiącach.Mnie też bardzo piersi bolą, szczególnie wieczorem.. Na ten moment śpię bez, ale chyba niedługo jakiś sportowy będzie trzeba zakupić, bo ciężko jest się ułożyćmi już przybyło ponad 5cm w piersiach. Ale u mnie większym problemem jest ból pleców codziennie rano, wcześniej mi się to nie zdarzało.. macie może jakieś patenty? Może poduszka ortopedyczna? Ćwiczenia?
![]()
Oo o fizjo nie pomyślałam, muszę poszukać kogoś w okolicyfizjoterapeuta! Dobry fizjo potrafi zdziałać cuda a przy okazji powie ci jak dbać o plecy w kolejnych tygodniach/miesiącach.
U mnie zaczął się ból od ok 5 tygodnia. Ostatnio się nasilił, ale jeszcze bez tragedii. Powiększyły się sporo, chyba trzeba nabyć nowy stanikTrzymam kciuki zatem by wszystko było dobrze z przyjacielem psem
Cudowne wieści - nie ma to jak w domu! WypoczywajDziewczyny wychodzę!!!!!!!
Badania wyszły dobrze, lekko zabrudzone w środku jeszcze jestale kazali się nie martwic. Mam siedzieć w domu narazie, o pracy mogę zapomnieć dali mi zwolnienie, mam się oszczędzać, nie dźwigać, jak najwięcej leżeć
Za tydzień kontrola![]()
Serduszko bije![]()