KAROLA2525
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił że prenatalne będę miała w 14/15tc u mnie kosztuje 500 zlNa który dokladnie tc umówione macie usg prenatalne + test pappa ? I ile u Was kosztuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz mówił że prenatalne będę miała w 14/15tc u mnie kosztuje 500 zlNa który dokladnie tc umówione macie usg prenatalne + test pappa ? I ile u Was kosztuje?
Ja wszystko zbieramTak zrobię, przecież to piękna pamiątka![]()
Pranatalne pierwszego trymestru muszą być między 11 a 13+6tc. Może chodziło o jakieś zwykle USGMi lekarz mówił że prenatalne będę miała w 14/15tc u mnie kosztuje 500 zl![]()
Mnie lekarz zalecił przy leukocytach w moczuCzy w pierwszym trymestrze można bezpiecznie brać urosept. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży brałam dwa razy jak mi się infekcja przyplątała ale to było na późniejszym etapie a lekarz nie odpisuje, wizyta za dwa dni dopiero.
O kurcze, muszę dopytać, może on coś pomylił albo ja go zle zrozumiałamPranatalne pierwszego trymestru muszą być między 11 a 13+6tc. Może chodziło o jakieś zwykle USG
mi Ginekolog prywatny kazał iść do hematologa. Ze względu na historie moja: poronienie, zawały i udary w rodzinie i mutacje załatwić sobie zaświadczenie od hematologa, ze wskazaniem do stosowania heparyny. I te zaswiadczenie mam pokazywać lekarzowi ginekologowi i wtedy on wypisuje mi na ryczałt heparyne.A jaki lekarz Co wystawia? Rodzinny, ginekolog czy jeszcze inny? I na jakiej podstawie? W sensie jakie schorzenie czy podejrzenie?
Infekcje masz??Czy w pierwszym trymestrze można bezpiecznie brać urosept. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży brałam dwa razy jak mi się infekcja przyplątała ale to było na późniejszym etapie a lekarz nie odpisuje, wizyta za dwa dni dopiero.