Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Wzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętnoJa tez juz mysle zeby zamowic detektor tetna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętnoJa tez juz mysle zeby zamowic detektor tetna.
Mam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrowaćChyba zalecenie jest żeby mocz badać co miesiąc. Ja miałam przed każdą wizytą. Zawsze mocz i morfologię
Dziękuję ja w poprzedniej ciąży brałam dwa razy ale chyba w drugim i trzecim trymestrze. Niestety @KAROLA2525 żurawina i naturalne sposoby na mnie nie działają. W ogóle mdłości mnie wykończąMnie lekarz zalecił przy leukocytach w moczu![]()
Ja biorę leki już dłuższy czas i przy tsh nie ma to znaczenia tak naprawdę ale przy ft4 już tak i nie powinno się brać hormonów przed badaniem. Kilku endokrynologów juz przerobiłam w życiuNo właśnie nikoniecznie. Mi endokrynolog mówił, ze zawsze badanie po tabletce, bo przecież sprawdzamy jak działają na nas leki, a nie jak fukncjonujemy bez nich.
Wydaje mi się, że Rub IgM czyli różyczka w klasie IgMMam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrowaćMoże ktoś pomoże (2 zdj)
Rub IgMMam zlecenie na badania od lekarza na NFZ takie, natomiast od prywatnego te same + mocz + badanie ktorego nie mogę rozszyfrowaćMoże ktoś pomoże (2 zdj)
ok 550zł i u mnie 12+6.Na który dokladnie tc umówione macie usg prenatalne + test pappa ? I ile u Was kosztuje?
Ale prenatalne robi sie max do 13+6, bo tu chodzi o to, aby m.in. obliczyc wielkosc kazdego organu i dopasowac do "widełek " wiekowych. Jesli bedzie usg w 15 tc to juz beda zupełnie inne widełki.Mi lekarz mówił że prenatalne będę miała w 14/15tc u mnie kosztuje 500 zl![]()
Ja jestem umówiona 21.11 będzie to 12+5 wcześniej nie mogę bo będę w szpitaluNa który dokladnie tc umówione macie usg prenatalne + test pappa ? I ile u Was kosztuje?
Zobacze jakie maja na internecie do wyboruWzięłam taki z wyświetlaczem i z zapisem a'la ktg. Przyda się w pierwszej fazie porodu, jak będę jeszcze w domu, żeby się nie stresować, że dziecku spada tętnoJutro go odbieram i od razu będę testować. Mam nadzieję,że będę mogła odetchnąć