Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
26A ile masz lat jest można spytać?![]()
Ja byłam sama - pomyślałam, że jak zaczną się USG przez brzuch, to wtedy będziemy wchodzić razemDziewczyny, byłyście w gabinecie same czy z partnerami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
26A ile masz lat jest można spytać?![]()
Ja byłam sama - pomyślałam, że jak zaczną się USG przez brzuch, to wtedy będziemy wchodzić razemDziewczyny, byłyście w gabinecie same czy z partnerami?
No ja też jestem zagubiona i boję się teraz cokolwiek jeśćNa pewno ważne jest regularne przyjmowanie posiłków, trochę z zegarkiem w ręku. Godzinę po posiłku pomiar glukozy i na tej podstawie ewentualne modyfikacje diety bo moze być tak że jakiś produkt Ci nie służy. Ja np. miałam wysoki poziom glukozy po chlebie żytnim, a po razowym było już ok. Generalnie jadlospis powinien być tak ułożony, żebyś nie chodziła głodna. Pamiętam, że na początku czułam się w tym wszystkim zagubiona, bo przed diagnoza w moim domu często gościł schabowy na obiadAle z czasem jakoś ogarnęłam temat. Zobaczysz, będzie dobrze. Ciekawe co Ci powiedzą w poradni. Może dostaniesz jakiś przykładowy jadłospis. Daj znać oczywiście
![]()
Ja idę jutro z partnerem , nie dopuszczał nawet ze noe pójdzie już tydzień temu wziął na jutro wolne26
Ja byłam sama - pomyślałam, że jak zaczną się USG przez brzuch, to wtedy będziemy wchodzić razem![]()
Ja byłam z mężemDziewczyny, byłyście w gabinecie same czy z partnerami?
Mój za jednym i drugim razem czekał przed drzwiamiJa idę jutro z partnerem , nie dopuszczał nawet ze noe pójdzie już tydzień temu wziął na jutro wolne![]()
Mój o dziwo dzisiaj mówi że super widziałIdę sama. Znając mojego męża, nic by nie zobaczył i się nie przyznał ;-)
Na stronie mamyginekolog jest fajny artykuł o cukrzycy ciążowej, jest też co nieco o diecie i przykładowy jadłospis. Zobacz w wolnej chwili ❤No ja też jestem zagubiona i boję się teraz cokolwiek jeśćbo nie wiem co mogę a czego nie
u mnie w domu schabowy też podstawa
na razie nie potrafię sobie wyobrazić tej diety ale czego się nie robi
Też jestem ciekawa czego się dowiem na tej wizycie. Byle do piątku
Bardzo Ci dziękuję, jestem trochę spokojniejsza dzięki tobie
widzę małe światełku w tunelu
![]()
CześćCześć dziewczyny, witam się nieśmiało.jest to moja druga ciąża. Pierwsza nie rozwijała się prawidłowo i poroniłam 2.06. Od początku Beta słabo przyrastała. Jednak teraz wszystko jest inaczej, aż nie moge uwierzyć. Wizytę u ginekologa mam 26.10. Pierwsza Beta 7.10 - 25,9 dzisiejsza 10.10 - 115,2. Przyrost 180%. Proga badałam tez 7.10 w normie. Termin mam 17.06.
![]()
O której? Ja o 17:30. Daj koniecznie znać.CześćTeż mam wizytę tego dnia. Bądzmy dobrej myśli