• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2023

ja tez już się nastawiam na te wszystkie badania, mam dopiero we wtorek, najgorzej że to wszystko z rana a ze mną rano jest średnio bardzo....🤢. Dodatkowo dostałam jeszcze skierowanie na jedno usg przed 10tyg zatem jak będzie miejsce to się zapiszę w przyszłym tygodniu, tylko w luxmedzie to jest polowanie jeśli chodzi o dobrego lekarza i wolne miejsce ;)

reklama
ja tez już się nastawiam na te wszystkie badania, mam dopiero we wtorek, najgorzej że to wszystko z rana a ze mną rano jest średnio bardzo....🤢. Dodatkowo dostałam jeszcze skierowanie na jedno usg przed 10tyg zatem jak będzie miejsce to się zapiszę w przyszłym tygodniu, tylko w luxmedzie to jest polowanie jeśli chodzi o dobrego lekarza i wolne miejsce ;)
Jak ja czytam o tych wszystkich luxmedach i innych placówkach, to za każdym razem łapię się za głowę, że tyle płacicie, a musicie się jeszcze stresować i dobijać do lekarzy 🥺

Ja wystarczy, ze wejdę na znanylekarz, wybieram termin, który dostępny i w pół minuty mam umówioną wizytę, bez stresu, czy na pewno gin będzie miał u siebie usg.

Jak ja czytam o tych wszystkich luxmedach i innych placówkach, to za każdym razem łapię się za głowę, że tyle płacicie, a musicie się jeszcze stresować i dobijać do lekarzy 🥺

Ja wystarczy, ze wejdę na znanylekarz, wybieram termin, który dostępny i w pół minuty mam umówioną wizytę, bez stresu, czy na pewno gin będzie miał u siebie usg.

No chore też tak uważam - powinno to wyglądać zupełnie inaczej. Powinno być tak że wybierasz lekarza prowadzącego i cały czas tylko 1 lekarz a tak to za każdym razem mozna do kogos innego pójść. Ja się troche zmuszam, bo szkoda mi kasy na badania, skoro mam tam ten pakiet i co miesiąc za niego i tak płacę. Dodatkowo i tak chodzę prywatnie. Choc nie powiem, bo trafiłam ostatnio na bardzo fajnego lekarza i juz do niego sobie bede chodzic :)

reklama
Oszalec można 😆 ale co się nie robi na dzidzi ❣️dzieczyny mam nadzieję że jak wejdziemy w 4 miesiąc to większość problemów i stresów minie 😆❣️

Dokładnie ja też na to liczę i na odzyskanie mojego życia i energii :D bo mam już dość bycia ZOMBIAKIEM😂

Ariana Grande Halloween GIF by Morphin

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry