reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Będziesz miała wyniki z dnia na dzień? Byłam dziś w luxmedzie na pobraniu krwi i większość wyników fakt ma się pojawiać dzisiaj/kolejny dzień roboczy ale np grupa krwi, HIV, kiła - czeka się tydzień i trzeba odebrać osobiście.
Mi też się powieliły badania od prywatnej i z luxmedu poza cytomegalią - a zapłaciłam za tylko te 2 badania (igg igm) prawie 140 zł w luxmed 😳

Uuuu nie wiedziałam że to jeszcze się coś tam dopłaca? Kurcze mi nic nie mówili że będzie płatne.. Dostałaś informacje że to będą dodatkowo płatne badania?

Badania są strasznie drogie :/ ja nie mam skierowania i aż się boje ile mnie to wyniesie
Najlepiej najpierw sprawdz w lab przy szpitalu, powinno być taniej. Mi wyszło około 200-250zł, gdzie w diagnostyce byłoby około 2 x drożej ( samo toxo igg lub igm w szpitalu 25zł, diagnostyka około 50zł i tak 4 badania to już 100zł "w kieszeni" ).

Morfologia, glukoza, tsh mozna od rodzinnego.

Najlepiej najpierw sprawdz w lab przy szpitalu, powinno być taniej. Mi wyszło około 200-250zł, gdzie w diagnostyce byłoby około 2 x drożej ( samo toxo igg lub igm w szpitalu 25zł, diagnostyka około 50zł i tak 4 badania to już 100zł "w kieszeni" ).

racja, ja w szpitalu prywatnie płaciłam za badania ok 30zł za jedno, a w diagnostyce ok 50-60zl prawie dwa razy więcej..

Morfologia itp będę brała od rodzinnego. Przy szpitalu jest diagnostyka więc raczej cena bd taka jak w innych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry