Zlotowlosa123
Fanka BB :)
PoszłoTo jak możesz, to jeszcze to zrób, będzie większa pewność![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PoszłoTo jak możesz, to jeszcze to zrób, będzie większa pewność![]()
SuperPoszło![]()
Ja miewam dobry apetyt ale jak się najem to po jakimś czasie i tak mdłości wracają. Szczególnie wieczorem. I zjem coś na co bardzo mam ochotę, a potem nie mogę na to patrzeć. Zrobiłam zupę, była pyszna a teraz na samą myśl, że bym miała robić i jeść drugi raz to zaczyna mi się wszystko cofaćJa dostalam skierowania, moze dlatego ze mam kota, troche smutne ze tak różnie to bywa.. powinno być u każdego lekarza tak samo w ciązy, szkoda słow
dodatkowo musze sie podzielić z wami moją radością - dzis pierwszy dzien apetytu - mialam taką ochotę na mielone i brokuły, że zrobiłam i zjadłam z przerwami oczywiscie ale 3 dokładki - nigdy mi sie to nie zdarzyło, to chyba z tej radosci ze mi dzisiaj lepiej, wczoraj cały dzień czułam się tragicznie -nonstop mdłości już mialam tak dość ze chcialo mi sie płakać.
dawaj znać co się dzieje, a ja trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrzeJa dzis pół nocy nie przespalam,bo straszny bol zoladka mnie obudzil ktory potwm przeniosl sie na brzuch,myslal ze z bolu sie posikamzadzwonilam do swojej kliniki i powiedzieli ze w takich syguacjach do szpitala powinnam jechac,a ja tego nie zrobilam. Teraz z placzem jade do swojego gina bo kazal przyjechac,mam nadzieje ze sprawdzi czh z baby wszystko ok
![]()
Cześć dziewczyny!
Dziś dopiero odkryłam to forum i wątek
Mam na imię Patrycja, jest to moja pierwsza ciąża.
Planowany termin porodu to 04.06.2023