Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Im mniej oczekujesz, tym mniej boli. Ja tez nie mogę liczyc na „prosto z serca”, ze moja mama i siostra będą się cieszyć, No bo mam już 2 dużych dzieci i nie powinnam mieć ich więcej, skoro teraz tak wygodnie mam. Będą „sztuczne” gratulacje. Ja już od dawna się przyzwyczaiłam do tematu, ze teraz moja rodzina są dzieci i narzeczony, a reszta ma po prostu swoje życie.ja muszę pracować do końca lutego bo umowę mogę mieć od 1 grudnia i muszę przepracować 3 miesiące żeby ZUS się nie doczepił.
Ja ostatnio czuje się fatalnie psychicznie - dodatkowo dziś byliśmy powiedzieć ze jestem w ciąży mojej siostrze i jej rodzinie i nawet nie otrzymałam gratulacji …. Zrobiło mi się mega przykro i cały dzień we łzach …
U mnie taka sama sytuacjaIm mniej oczekujesz, tym mniej boli. Ja tez nie mogę liczyc na „prosto z serca”, ze moja mama i siostra będą się cieszyć, No bo mam już 2 dużych dzieci i nie powinnam mieć ich więcej, skoro teraz tak wygodnie mam. Będą „sztuczne” gratulacje. Ja już od dawna się przyzwyczaiłam do tematu, ze teraz moja rodzina są dzieci i narzeczony, a reszta ma po prostu swoje życie.
ja muszę pracować do końca lutego bo umowę mogę mieć od 1 grudnia i muszę przepracować 3 miesiące żeby ZUS się nie doczepił.
Ja ostatnio czuje się fatalnie psychicznie - dodatkowo dziś byliśmy powiedzieć ze jestem w ciąży mojej siostrze i jej rodzinie i nawet nie otrzymałam gratulacji …. Zrobiło mi się mega przykro i cały dzień we łzach …
Przykro mi ze taka macie sytuację w rodzinie, ale najwazniejsze że Wy się cieszycie i macie wsparcie u swoich parterów. To się liczy najbardziej.Im mniej oczekujesz, tym mniej boli. Ja tez nie mogę liczyc na „prosto z serca”, ze moja mama i siostra będą się cieszyć, No bo mam już 2 dużych dzieci i nie powinnam mieć ich więcej, skoro teraz tak wygodnie mam. Będą „sztuczne” gratulacje. Ja już od dawna się przyzwyczaiłam do tematu, ze teraz moja rodzina są dzieci i narzeczony, a reszta ma po prostu swoje życie.
Nie trzeba mieć skierowania. Ja rodziłam po terminie i żadnego skierowania nie dostałam od lekarza prowadzącego. Na ktg co drugi dzień i w 8 dobie po terminie trzeba pójść do szpitala na wywołanie.Jeśli zacznie się poród to przyjmą na porodówkę ,a jeśli po terminie będziesz i nie będzie akcji porodowej to musisz mieć skierowanie na oddział .
mam to samoJa dzisiaj też w miarę ale jestem w cholerę zmęczona, miałam iść na spacer z mężem chociaż ruszyć się ale zasnęłam i dopiero wstałamwkurza mnie to i wykańcza baaaardzo, co dzień coś nowego, jak nie mdłości to zmęczenie, ślinotok już mi papieru szkoda ale do szklanki nie dam rady bo zaraz mi się chce wymiotować brak mi słów na te moje dolegliwości to dziecko testuje moje granice od początku !
![]()