Justysia348
Fanka BB :)
Przykro mi. Mi w poprzedniej ciąży rósł pęcherzyk zoltkowy do 6,7 wiem co czujesz.Lekarz nie chciał mnie martwić ale w poprzedniej ciąży inny lekarz przy takim wyniku mówił, że mogą być wady.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi. Mi w poprzedniej ciąży rósł pęcherzyk zoltkowy do 6,7 wiem co czujesz.Lekarz nie chciał mnie martwić ale w poprzedniej ciąży inny lekarz przy takim wyniku mówił, że mogą być wady.
Dziękuje za ta wiadomośćIm mniej oczekujesz, tym mniej boli. Ja tez nie mogę liczyc na „prosto z serca”, ze moja mama i siostra będą się cieszyć, No bo mam już 2 dużych dzieci i nie powinnam mieć ich więcej, skoro teraz tak wygodnie mam. Będą „sztuczne” gratulacje. Ja już od dawna się przyzwyczaiłam do tematu, ze teraz moja rodzina są dzieci i narzeczony, a reszta ma po prostu swoje życie.
I jak się skończyła ciąża? W którym tygodniu miałaś 6.7?Przykro mi. Mi w poprzedniej ciąży rósł pęcherzyk zoltkowy do 6,7 wiem co czujesz.
Czasem coś tam boli, ciągnie, kłuje. Staram się nie zwracać uwagi. Codziennie inaczej. Stałe są tylko mdłości i sennośćDziewczyny, a czujecie jakies ciagnecia, klucia w dole brzucha? Dzisiaj caly dzien mam tak jakby cos sie napinalo![]()
U mnie też nie. Jest zarodek, bije serce. Nie zagnieździł się w bliźnie. Ciąża młodsza o tydzień i tyle. Może i lepiej bo bym za dużo czytałaU mnie wogole lekarz nie mierzył ani razu pęcherzyka żółtkowego.
czasami mam ból jak na miesiączkę, ale zdarza się to rzadko patrząc na to, że na początku zaraz poDziewczyny, a czujecie jakies ciagnecia, klucia w dole brzucha? Dzisiaj caly dzien mam tak jakby cos sie napinalo![]()
też jak kichne to mam takie kłucie. A od paru dni bolą mnie pachwinyczasami mam ból jak na miesiączkę, ale zdarza się to rzadko patrząc na to, że na początku zaraz pobolał mnie non stop. Jak kicham albo kaszle to zakłuje mnie czasami po prawej czy po lewej stronie brzucha.
6,7 to był ostatni pomiar przez mojego lekarza i to mogło być koło 7-8 tygodnia. U mnie niestety ciąża zakończyła się poronieniem w 10 tc. Maleństwo źle rosło przy przyjęciu do szpitala lekarz wymierzył mi ze z pomiarów jest o 3 tygodnie mniejsze. W 9 tc przestało bić serduszko. Od początku źle się rozwijało pęcherzyk zolktkowy z wizyty na wizytę rósł na 85% dziecko było obciążone licznymi wadami genetycznymi. I mielismy niedotlenienie bo u nas serduszko od samego początku słabo biło.I jak się skończyła ciąża? W którym tygodniu miałaś 6.7?
Ja tak dzis mam bole w dole brzucha,klucia i jak by miesiaczka aktualnie 10t i sie troszke bojeDziewczyny, a czujecie jakies ciagnecia, klucia w dole brzucha? Dzisiaj caly dzien mam tak jakby cos sie napinalo![]()