93kora
Moderator
To jest normalne raczej, rozciąga Ci się macicaA ja mam problemy z bólem kręgosłupa lędźwiowego, jak zarwie nagle to boli tydzień, może to jakiś nerw? Nigdy tak przed ciąża nie miałam, czy macie coś takiego dziewczyny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest normalne raczej, rozciąga Ci się macicaA ja mam problemy z bólem kręgosłupa lędźwiowego, jak zarwie nagle to boli tydzień, może to jakiś nerw? Nigdy tak przed ciąża nie miałam, czy macie coś takiego dziewczyny?
No ja np rodziłam 8 lat temu, i przytyłam 30 kgWiecie ja w pierwszej ciazy mialam na plusie cale 10 kg ktore po porodzie od razu zeszlo. Ale czlowiek mlody byl 21 lat....potem 25 kolejna ciaza cukrzyca ciazowa i weszlo 18kg
W trzeciej sie pilnowalam ale 12 tez było na plus....teraz...coz. schudlam ponad 5kg zanim w ciaze zaszlam....zaczymam z 70kg....no nie yen wiek co poprzednio....nie ten
No właśnie ja tez już raz rodziłam i w ciąży z synem brzuch było widać dopiero koło 5 miesiąca a teraz jestem w szoku ze tak szybko się pojawił.Ja w poniedziałek zaczynam 8 tydzień i też tak mamtylko Już raz rodziłam i ponoć kobiety, które już rodziły szybciej brzuszek mają, coś w tym jest
![]()
Mam tak samo do południa jest znośnie a później to już odpinam guziki tez już myśle o ciążowych spodniach lubiłam w nich chodzić są mega wygodneW dopasowanych jeansach z wyższym stanem bądź spódnicach dopasowanych wyższych już mi ciaśniej, brzuch wygląda jakby wzdęty, taki ,tlustszy"ogólnie z samego rana jak wstanę jest jeszcze w miarę a za chwilę wywala
jeszcze trochę i chyba za niedługo zacznę zakladac ciążowe, nie będzie widać a będzie wygodniej siedzieć przed biurkiem cały dzień
Czyli statystyki nie kłamiąNo właśnie ja tez już raz rodziłam i w ciąży z synem brzuch było widać dopiero koło 5 miesiąca a teraz jestem w szoku ze tak szybko się pojawił.
a to wszystko możliwe, bo od początku jestem na luteinie 2*100Ja czytałam, że od progesteronu można być takim wzdętym.
Aż się boje pomyśleć co to będzie na koniec ciążyCzyli statystyki nie kłamią![]()
Ja też na luteinie jestem i dodatkowo duphaston. Wizytę mam w środę, może pozwoli już odłożyć luteinę bo nie plamie już długo a biorę zapobiegawczoa to wszystko możliwe, bo od początku jestem na luteinie 2*100
HahaAż się boje pomyśleć co to będzie na koniec ciąży![]()
Ja mam ciążę spożywcząDziewczyny a czy Wam tez tak wybiło brzuch? Dzisiaj mam 10+6 a już na odpietym guziku od spodni wracałam do domu za chwile wszyscy będą wiedzieć![]()