KAROLA2525
Fanka BB :)
Mam podobnie, po skorzystaniu od razu zaglądamto tak samo ja, po braniu luteiny już po stosunku nie plamiłam, ale wolę brać i być spokojna, choć i tak za każdym razem jak korzystam z toalety patrzę na papier![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam podobnie, po skorzystaniu od razu zaglądamto tak samo ja, po braniu luteiny już po stosunku nie plamiłam, ale wolę brać i być spokojna, choć i tak za każdym razem jak korzystam z toalety patrzę na papier![]()
Najpierw będzie szedł brzuch z cyckami potem reszta mnieOj kochana, jeszcze się zdziwisz jak mogą urosnąć![]()
To ja już się wypowiedziałam wcześniej. Z synem w ciąży jak byłam najpierw brzuch długo długo nic i ja na końcu hahahaNajpierw będzie szedł brzuch z cyckami potem reszta mnie![]()
no to jednak jestem normalna i nie zwariowałam skoro jeszcze parę z Was tak maMam podobnie, po skorzystaniu od razu zaglądamjakąś uczulona na tym puncie jestem
Ja po przejściach, wszystkiego się boje... Jestem osobą wierzącą i to mnie przy wszystkim utrzymujeno to jednak jestem normalna i nie zwariowałam skoro jeszcze parę z Was tak ma![]()
dobrze, że znalazłaś dla siebie coś co utrzymuje Cię w spokoju i że masz wiarę, która ci pomagaJa po przejściach, wszystkiego się boje... Jestem osobą wierzącą i to mnie przy wszystkim utrzymuje![]()
Ja w domu noszę sportowe staniki ale na wyjścia już ciężko się zmieścić w normalny stanik. Bokiem wypływaCzas na zakupyja jeszcze muszę biustonosze kupić większe bo z tych co mam to mi się wylewają a małych nie mam i to jest najgorsze ze jeszcze są większe
![]()
Bo to normalne, że na początku brzuch jest wzdęty, bardzo często tak jestSporo ważę, ale jestem też wysoka, więc rozkłada się to po całości, ale brzuszek był ze mną od zawsze, a teraz mam po prostu wrażenie wiecznego wzdęcia albo najedzenia (mam problem wciągnąć brzuch). Od początku nic nie przytyłam na wadze, ale widzę, że brzuch mam trochę "wzdęty"