Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Sanco normalnie jest w cenie 2k, a mi udało się upolować jeszcze zniżkę -10%. Kupiłam przez nowagenetyka i tam też wyczaiłam ten kod zniżkowywydaje mi się jakoś mało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sanco normalnie jest w cenie 2k, a mi udało się upolować jeszcze zniżkę -10%. Kupiłam przez nowagenetyka i tam też wyczaiłam ten kod zniżkowywydaje mi się jakoś mało![]()
Dziewczyny wszystkie robicie któryś z testów NIPT czy któraś decyduje się jedynie na pappa? Ja sama nie wiem co robić…
I w ogóle czy usg pierwszego trymestru to to samo co usg generyczne z testem pappa? Bo już nie ogarniam![]()
Tak, to to samoDziewczyny wszystkie robicie któryś z testów NIPT czy któraś decyduje się jedynie na pappa? Ja sama nie wiem co robić…
I w ogóle czy usg pierwszego trymestru to to samo co usg generyczne z testem pappa? Bo już nie ogarniam![]()
JaJa robię usg i pappa, piszecie o sanco faje badanie, że tyle informacji, ale za bardzo się nad tym nie zastanawialiśmy nawet, tak mi ginekolog zasugerował
Robi ktoś usg, pappa i sanco?
Bo ja też już nie wiem![]()
Ja na głupim jasiu czułam się jak w filmach, jak ktoś jest otępiały jakimiś dragami. Głosy osób są jakoś tak daleko i żyję w swoim świecie.
Także u nas to tak było: położna mówiła do męża co ja mam robić, on mi KRZYCZAŁ do ucha, a ja to leeeeeedwo ledwo słyszałam i robiłam albo nie
Nawet lekarz chciał męża wyrzucić z sali, ze się na mnie drze, ale położna powiedziała, ze nie , nie, mąż tutaj bardzo pomaga![]()
Można gdzieś też znaleźć taki kod?Sanco normalnie jest w cenie 2k, a mi udało się upolować jeszcze zniżkę -10%. Kupiłam przez nowagenetyka i tam też wyczaiłam ten kod zniżkowybadanie robiłam normalnie w diagnostyce
PREGLIFESANCO, ja korzystałam z tego, możesz sprawdzić czy nadal jest aktywnyMożna gdzieś też znaleźć taki kod?![]()