dziewczynkazzapalkami
Zaciekawiona BB
Nie, ja mam i u mnie to infekcja grzybicza, nic strasznegoStąd też moja wizyta na forum czy któraś z was ma/miała taką zółtawą wydzielinę? Czy u was było to coś poważnego?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, ja mam i u mnie to infekcja grzybicza, nic strasznegoStąd też moja wizyta na forum czy któraś z was ma/miała taką zółtawą wydzielinę? Czy u was było to coś poważnego?
TakHej.. coś tu cicho... czy Wy jesteście już na jakimś wątku prywatnym?
Ja też mam ten problem, ale te tabletki xonvea ratują mi życie. Ostatnio odstawiłam na 3 dni, myślałam, że może mdłości przeszły, ale wymiotowałam co chwilęZapytam jeszcze dziewczyn które mają mdlosci, tak jak ja niestety.
Ale takie naprawdę dokuczające i caly czas od rana do nocy... jak dajecie sobie z tym radę? Bo ja już nie daję, mam tak dosyć ze brak slow. A zamiast byc lepiej jest tylko gorzej. A tu juz 11 tydzien
Nawet w szpitalu bylam 2 dni na kroplowkach. Nie mam na nic sily i ochoty przez to. Nawet nie wchodzilam na forum bo mam dosyc wszystkiego.
Ja też mam ten problem, ale te tabletki xonvea ratują mi życie. Ostatnio odstawiłam na 3 dni, myślałam, że może mdłości przeszły, ale wymiotowałam co chwilęnawet podczas prowadzenia samochodu. Grzecznie wróciłam do zażywania ich i póki co jest ok, nawet jestem w stanie zjesc obiad ( 2 miesiące praktycznie nie jadłam nic ciepłego i nabawiłam się małej anemii)
Ja też mam ten problem, ale te tabletki xonvea ratują mi życie. Ostatnio odstawiłam na 3 dni, myślałam, że może mdłości przeszły, ale wymiotowałam co chwilęnawet podczas prowadzenia samochodu. Grzecznie wróciłam do zażywania ich i póki co jest ok, nawet jestem w stanie zjesc obiad ( 2 miesiące praktycznie nie jadłam nic ciepłego i nabawiłam się małej anemii)
Ja o czopkach nie słyszałam, tabletki spróbowałam, bo stwierdziłam, że jak cokolwiek pomoże to będę zażywać i u mnie się sprawdzają naprawdę dobrze, jedynie sporadyczne wymioty miałam na nich. Dzisiaj jestem 12+1 i z tymi tabletkami całkiem nieźle funkcjonuję, oczywiście oprócz ogromnego zmęczenia. Potrafię przespać całe dnie, nie mam siły wychodzić z domu, ale lepsze to niż nudności i wymioty cały dzieńJa przyznam szczerze, ze ich nie próbowałam bo z góry skreśliłam je, ze mi nie pomoga. Wiec nie wiem. Ale bralam czopki torecan i nic a nic nie pomogly. Dlatego mysle ze to nic nie da.. nie wiem sama![]()