reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
ale ja założyłą nową zamkniętą grupę, o tej piszę: https://www.babyboom.pl/forum/grupy/czerwcowki-2023.807/
Tak ale link nie działa. Każdą grupę zamkniętą, na której jestem, zakładała aniaslu. Był wyznaczony wśród nas moderator, który wysyłał Ani listę jakie osoby dołączyć. Każda osoba z listy dostawała link i kod dostępu od Ani na skrzynkę. Jak ktoś chciał dołączyć później to ta sama zasada. Moderator wysyłał kolejna listę do Ani żeby dołączyła dane osoby

Tak ale link nie działa. Każdą grupę zamkniętą, na której jestem, zakładała aniaslu. Był wyznaczony wśród nas moderator, który wysyłał Ani listę jakie osoby dołączyć. Każda osoba z listy dostawała link i kod dostępu od Ani na skrzynkę. Jak ktoś chciał dołączyć później to ta sama zasada. Moderator wysyłał kolejna listę do Ani żeby dołączyła dane osoby
można samemu założyć grupę 😉 kiedyś nie można było, teraz znowu można.

reklama
i faktycznie tak było rok temu, ale chyba coś się zmieniło skoro można samemu znowu założyć grupę zamknięta i przyjmować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry