ola070197
Fanka BB :)
Wg kalkulatora jest w normie.Dziewczyny tydzień temu w czwartek miałam betę 1259, dzisiaj mam 18392. To słaby czy dobry przyrost? Bo się bardzo martwię![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg kalkulatora jest w normie.Dziewczyny tydzień temu w czwartek miałam betę 1259, dzisiaj mam 18392. To słaby czy dobry przyrost? Bo się bardzo martwię![]()
Ja właśnie poluje na wizytę koło 26 wiec może wizytować będziemy razemJa odswiezalam, aż się doczekałama smsa nadal nie mam
Po stracie cieszymy się ciąża, ale obydwoje z mezem jesteśmy bardziej sceptyczni. Wtedy to szalałam, a teraz na spokojnie.
Wizytuje 26.10 czyli Beta powinna być wtedy już coś około 10.000 z moich wyliczeń.
Beta i TSH zrobię w następnym tyg - może wtorek, a tydzień później Beta i prog przed sama wizyta.
Oby wszystkie nasze kropki były zdrowe![]()
A kiedy była Twoja OM?Ja właśnie poluje na wizytę koło 26 wiec może wizytować będziemy razem
Na razie u mojej lekarki mam na 8 listopada ale tyle to na pewno nie wytrzymam wiec czekam aż się coś zwolni![]()
15 wrześniaA kiedy była Twoja OM?![]()
Mamaginekolog to może nie jest najlepsze źródło, ale ona pisze,że serce zaczyna bić przy wielkości zarodka 3-6mm![]()
Ja akurat obserwuje ją od lat i jest dla mnie autorytetem -tez czytałam to dlatego mówię że cień nadziei jest -nie licząc wieku cuazy bo wczoraj było 6 +3,ale zawsze mogło być zapłodnienie później niż w 14 d![]()
Sama zobaczDziewczyny tydzień temu w czwartek miałam betę 1259, dzisiaj mam 18392. To słaby czy dobry przyrost? Bo się bardzo martwię![]()
Jak Ci minął dzień? Jak się czujesz, Ty i córeczka?U mnie też noc ciężka, corka ma zapalenie uchaA co do mówienia o ciazy, to wie tylko maz. Ale chyba za jakiś czas powiemy rodzicom. A pozostałym to najlepiej w Święta
ja płace w alabie 58 zł…
Odebrałam wyniki dziewczyny
13.10 356,9
10.10 115,2
7.10 15,9
Mam betę! Jest 88, było 25 wiec przyrost okej (malutka ale dziś dopiero byłby okres gdyby był)
Nauczona swoim przykrym doświadczeniem jeszcze nie skacze ze szczęścia. Czekamy na rozwój sytuacji, odetchne trochę za 2 miesiące jeśli do tego czasy będzie ok![]()
Dziewczyny gratuluję ładnych przyrostów betyDziewczyny tydzień temu w czwartek miałam betę 1259, dzisiaj mam 18392. To słaby czy dobry przyrost? Bo się bardzo martwię![]()
Dziękuję, dobrze. Corka lepiej, jutro ma wizytę u pediatry i zobaczymy co dalej. Ja nawet dobrze, mdłości trochę mniejszeJak Ci minął dzień? Jak się czujesz, Ty i córeczka?
u mnie 58 złDziewczyny ile płacicie za betę u siebie? Mnie ostatnio trochę powaliła cena badania - 54 zł![]()