reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
Ja odswiezalam, aż się doczekałam 😂 a smsa nadal nie mam 😂
Po stracie cieszymy się ciąża, ale obydwoje z mezem jesteśmy bardziej sceptyczni. Wtedy to szalałam, a teraz na spokojnie.
Wizytuje 26.10 czyli Beta powinna być wtedy już coś około 10.000 z moich wyliczeń.
Beta i TSH zrobię w następnym tyg - może wtorek, a tydzień później Beta i prog przed sama wizyta. 🤰
Oby wszystkie nasze kropki były zdrowe ♥️
Ja właśnie poluje na wizytę koło 26 wiec może wizytować będziemy razem ;)
Na razie u mojej lekarki mam na 8 listopada ale tyle to na pewno nie wytrzymam wiec czekam aż się coś zwolni 🙈

Mamaginekolog to może nie jest najlepsze źródło, ale ona pisze,że serce zaczyna bić przy wielkości zarodka 3-6mm ;)
Ja akurat obserwuje ją od lat i jest dla mnie autorytetem -tez czytałam to dlatego mówię że cień nadziei jest -nie licząc wieku cuazy bo wczoraj było 6 +3,ale zawsze mogło być zapłodnienie później niż w 14 d😉

Ja uwielbiam mameginekolog i dużo jej artykulow czytam. Mam nawet jej książki kucharskie i uwielbiam jej rosół, doradę itd… jest idealnym przykładem jak można być lekarzem człowiekiem, bo co niektórzy to nie zasługują na to drugie słowo…

U mnie też noc ciężka, corka ma zapalenie ucha :( A co do mówienia o ciazy, to wie tylko maz. Ale chyba za jakiś czas powiemy rodzicom. A pozostałym to najlepiej w Święta
Jak Ci minął dzień? Jak się czujesz, Ty i córeczka?
ja płace w alabie 58 zł…
Odebrałam wyniki dziewczyny ✊🏼
13.10 356,9
10.10 115,2
7.10 15,9
Mam betę! Jest 88, było 25 wiec przyrost okej (malutka ale dziś dopiero byłby okres gdyby był) ;)

Nauczona swoim przykrym doświadczeniem jeszcze nie skacze ze szczęścia. Czekamy na rozwój sytuacji, odetchne trochę za 2 miesiące jeśli do tego czasy będzie ok ;)
Dziewczyny tydzień temu w czwartek miałam betę 1259, dzisiaj mam 18392. To słaby czy dobry przyrost? Bo się bardzo martwię :(
Dziewczyny gratuluję ładnych przyrostów bety 🙂

reklama
Do góry