Aneczka2021
Fanka BB :)
W sobotę mialam 296 a w poniedziałek 653O i jak się kształtują bety? Piękna kreseczkaja jednego ginekologa mam na 18 października, ale będę chciała złapać innego w przyszłym lub najpóźniej kolejnym tygodniu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sobotę mialam 296 a w poniedziałek 653O i jak się kształtują bety? Piękna kreseczkaja jednego ginekologa mam na 18 października, ale będę chciała złapać innego w przyszłym lub najpóźniej kolejnym tygodniu
![]()
Twoja to dopiero konkretna kreskaA to moja kreseczka z dziśZobacz załącznik 1447944
Pięknie, to jutro już na pewno będzie coś widać na USGW sobotę mialam 296 a w poniedziałek 653![]()
Mam taka nadzieje, pewnie bym z wizyta poczekala jeszcze tydzien dwa ale musze isc ze względu ze ja przyjmuje progesteron i zaraz mi sie skończy i nie wiem czy ma zostać ta dawka czy większąPięknie, to jutro już na pewno będzie coś widać na USG![]()
Ostatni okres miałam 29 sierpnia. Robiłam tylko raz betę. Progesteronu nie robiłam. Kolejną wizytę mam za 2 tygodnieSuperile jestes dni od ostatniego okresu? Robilas bete, progesteron? Pytam bo jutro mam wizyte i sie troche stresuje
![]()
Ile wynosila beta wtedy?Ostatni okres miałam 29 sierpnia. Robiłam tylko raz betę. Progesteronu nie robiłam. Kolejną wizytę mam za 2 tygodnie
W poniedziałek 430Ile wynosila beta wtedy?![]()
Cześć! Kojarzę Cię z kresek, super, że do nas dołączyłaśCześć, dziewczyny. Nieśmiało, ale wreszcie postanowiłam się z Wami przywitać.
Część z Was znam z "Kresek" ;-)
Mam 39 lat i jestem w ciąży po raz pierwszy w życiu. Za nami jedna procedura in vitro - i jak na razie efekt w postaci pozytywnego testu :-) Byłam tylko na jednej becie i, niestety, raczej jej już nie powtórzę; zresztą tu, gdzie mieszkam, nie ma takiego zwyczaju. Jestem umówiona na pierwsze USG za 12 dni, będzie wtedy tydzień 6+4.
Życzę wszystkim spokojnych ciąż ;-)
:-)Cześć! Kojarzę Cię z kresek, super, że do nas dołączyłaśWygląda na to, że wszystkie jesteśmy na bardzo podobnym etapie
![]()