Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też lekarz polecił Pregna start. Powiedzial ze jeden z lepszych składów.Ja mogę jedynie podpowiedzieć, na co ja się zdecydowałam po przeanalizowaniu tych wszystkich składów - pregna start (ma dwa źródła folianow, jod i wit D w odpowiedniej dawce) i do tego omecardin (jest to czysty omega 3- ponad 600mg w jednej tabletce)
Specyfiki choroby nie widzi pracodawca, natomiast kod choroby widzi zawsze ze względu na to ze jesli jest literka B czyli ciąża jest płatne wtedy 100 % w przypadku innych liter jest 80 % więc jest to istotne i musi wiedzieć jak rozliczyć :=)Na zwolnieniu lekarskim, pracodawca nie ma kodu choroby. Teoretycznie nie powinien wiedzieć co dolega pracownikowi. Tylko do zusu idzie kod choroby.
a to tym razem ja nie wiedziałamSpecyfiki choroby nie widzi pracodawca, natomiast kod choroby widzi zawsze ze względu na to ze jesli jest literka B czyli ciąża jest płatne wtedy 100 % w przypadku innych liter jest 80 % więc jest to istotne i musi wiedzieć jak rozliczyć :=)
Napisze na moim przykładzie. Też miałam ok przyrosty bety ale progesteron z 15.54 przez dwa dni spadł na 14.43, ostatni wynik odebrałam w sobotę więc do lekarza zadzwoniłam w poniedziałek, przyjął mnie zaraz w ten sam dzień i przepisał duphaston 3x1, po tyg kazał zejść na 2x1 i tak biorę do dziś. Zrób tak byś była spokojnaOdebrałam wyniki, Beta ok. Progesteron mnie martwi… 7.10 miałam 20,03. Dzwonić do gina?
już dzwoniłam, czekam na receptę 2x2 muszę braćNapisze na moim przykładzie. Też miałam ok przyrosty bety ale progesteron z 15.54 przez dwa dni spadł na 14.43, ostatni wynik odebrałam w sobotę więc do lekarza zadzwoniłam w poniedziałek, przyjął mnie zaraz w ten sam dzień i przepisał duphaston 3x1, po tyg kazał zejść na 2x1 i tak biorę do dziś. Zrób tak byś była spokojna![]()
Napisałabym dla świetego spokoju do lekarzaOdebrałam wyniki, Beta ok. Progesteron mnie martwi… 7.10 miałam 20,03. Dzwonić do gina?
Duphaston 2x2 czy inny progesteron?już dzwoniłam, czekam na receptę 2x2 muszę brać![]()