Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
U mnie w mieście zaczynają się od 250zł wzwyżU mojego gina wizyta 150 zł.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w mieście zaczynają się od 250zł wzwyżU mojego gina wizyta 150 zł.
Mój brał 150, teraz od października się podniósłU mojego gina wizyta 150 zł.
Razem raźniejCzyli jest już nas trzya na którą idziesz? Musi być wszystko dobrze - mam nadzieję, że każda z nas odetchnie jak zobaczy dziś
![]()
To jest hardcorU mnie w mieście zaczynają się od 250zł wzwyż![]()
Byle mój na taki pomysł nie wpadłMój brał 150, teraz od października się podniósł
Dlatego wzięłam szybko pakiet PZU i do tego na szczęście mam gina, który wrócił na NFZ, a większość pań jeszcze o tym nie wie, przez co udało mi się do niego zapisać na przyszły wtorekTo jest hardcortyle kasy....
Limit pecha już wyczerpany, teraz musi być już tylko dobrzeRazem raźniejja mam na 17:30. Wmawiam sobie, że będzie wszystko dobrze ale po przejściach ciężko mimo wszystko myśleć pozytywnie
Normalnie z tyłu głowy słyszę "przykro mi ale nie mam dobrych wiadomości"
Trzymam za was dziewczyny kciuki i czekam na wieści od was
![]()
Ale farciaraDlatego wzięłam szybko pakiet PZU i do tego na szczęście mam gina, który wrócił na NFZ, a większość pań jeszcze o tym nie wie, przez co udało mi się do niego zapisać na przyszły wtorek![]()