DobreMyśli
Fanka BB :)
Macie coś dobrego na mdłości? 

Męczą mnie cały dzień a nawet w nocy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktos na forum polecał gumy do żucia z imbirem z firmy pregna. Osobiście nie praktykowałamMacie coś dobrego na mdłości?Męczą mnie cały dzień a nawet w nocy
![]()
Podobno pomagają migdały lub łyk coli. Podobno ...Macie coś dobrego na mdłości?Męczą mnie cały dzień a nawet w nocy
![]()
A może spróbujesz tez słone paluszki?Macie coś dobrego na mdłości?Męczą mnie cały dzień a nawet w nocy
![]()
Może Om bo z tymi terminami różnie bywaA może byśmy stworzyły tabelkę? OM/termin porodu?
Ktos na forum polecał gumy do żucia z imbirem z firmy pregna. Osobiście nie praktykowałam
Podobno pomagają migdały lub łyk coli. Podobno ...
Dzięki dziewczyny! Muszę coś spróbować bo te mdłości okropneA może spróbujesz tez słone paluszki?
Ale fantastyczna wiadomośćJa już po- jest okruszek, 3mm z bijącym sercemz terminu owulacji to 6+1, z usg 6+0
![]()