Bazylia_i_parmezan
Fanka BB :)
O 11.30O której? Ja o 17:30. Daj koniecznie znać.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 11.30O której? Ja o 17:30. Daj koniecznie znać.![]()
Mój to wchodzi ze mną od razu. Nawet jak mam badanie ginekologiczne. No cóż to nigdy komfortowe nie jest gdy rozkładasz nogi przed lekarzem, ale cóż… takie życieMój za jednym i drugim razem czekał przed drzwiamiAle skoro mówicie, że nie ma problemu wejść z mężem, to może już następnym razem tak zrobimy
![]()
Witaj serdecznieCześć dziewczyny, witam się nieśmiało.jest to moja druga ciąża. Pierwsza nie rozwijała się prawidłowo i poroniłam 2.06. Od początku Beta słabo przyrastała. Jednak teraz wszystko jest inaczej, aż nie moge uwierzyć. Wizytę u ginekologa mam 26.10. Pierwsza Beta 7.10 - 25,9 dzisiejsza 10.10 - 115,2. Przyrost 180%. Proga badałam tez 7.10 w normie. Termin mam 17.06.
![]()
Ja też nie mam żadnych objawów. Moj lekarz też przyjmuje na nfz i prywatnie i skierowanie na badania mialam prywatnieU mnie nadal brak objawów. Czasem mogłabym nawet zapomnieć, że jestem w ciąży.Choć trochę też mnie to martwi.
Ja do gina idę prywatnie. W tym samym ośrodku przyjmuje i na NFZ i prywatnie. Prywatnie wizyta do miesiąca, na NFZ za rok. Abstrakcja.
Czy on mi może na prywatnej wizycie wypisać skierowanie na badania na NFZ?![]()