Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
@Aneczka2021 Ty dzisiaj idziesz na wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, to 30 września mialam 73 mm wraz z pęcherzykiem zoltkowym to jutro juz powinnien być zarodekPrzy wielkości pęcherzyka powyżej 25mm musi już być widoczny pęcherzyk żółtkowy (to taki max), kilka dni po pojawieniu się pęcherzyka żółciowego pojawia się zarodek![]()
Mialam miec dzisiaj ale mi przełożyli na jutro@Aneczka2021 Ty dzisiaj idziesz na wizytę?
Czyli już 30 września byłaś dosłownie kilka dni przed pojawieniem się zarodkaDziękuję, to 30 września mialam 73 mm wraz z pęcherzykiem zoltkowym to jutro juz powinnien być zarodek
Mam taka nadziejeCzyli już 30 września byłaś dosłownie kilka dni przed pojawieniem się zarodkajutro już powinien być pięknie widoczny wraz z sercem
![]()
Ten pierwszy trymestr mógłby się już skończyć.... Co wizyta, to stres czy na pewno będzie wszystko ok... Nie mogę się doczekać wyników wszystkich badań genetycznych i USG pierwszego trymestru i mam nadzieję wtedy w końcu choć trochę odetchnąćMam taka nadziejeogromną nadzieję
Tak ciąża to piękny czas ale ciągły stres..Ten pierwszy trymestr mógłby się już skończyć.... Co wizyta, to stres czy na pewno będzie wszystko ok... Nie mogę się doczekać wyników wszystkich badań genetycznych i USG pierwszego trymestru i mam nadzieję wtedy w końcu choć trochę odetchnąć![]()
Do mnie to jeszcze nie dociera z jednej strony, a z drugiej ciągły niepokój czy na pewno wszystko dobrze się potoczyTak ciąża to piękny czas ale ciągły stres..
ja tez muszę odświeżać i ściągnęłam aplikacje właśnie dziś, to dzięki temu przychodzą mi powiadomienia.![]()
Was tez zaczynaja bolec plecy? Czytałam gdzieś ze to dlatego ze rozciąga się miednica
Przy wielkości pęcherzyka powyżej 25mm musi już być widoczny pęcherzyk żółtkowy (to taki max), kilka dni po pojawieniu się pęcherzyka żółciowego pojawia się zarodek![]()
Mogę powiedzieć na swoim przykładzie, że w 5+1 miałam tylko pęcherzyk ciążowy 6mm, a w 6+1 był już zarodek 3mm z bijącym sercemCzyli w którym mniej więcej tygodniu ciąży? U mnie na usg 11.10. był tylko pęcherzyk ciążowy, kolejna wizyta 25.10. Odliczam i mam nadzieję, że zobaczę więcej![]()