Madame JS
Fanka BB :)
Ja właśnie nic nie nagrałam ani nie dostałam wydruku... Ale w sumie nie przyszłoby mi też do głowy siadać na fotel z telefonem w ręku (no bo nie w kieszeni ;-)). Dlatego też idę do innego lekarza jutro, może wyjdę z jakąś pamiątką ;-)mój jak zrobiłam drugi rano powiedział „tu to nie trzeba świecić latarka”. Ide do lekarza w nast tygodniu, sama bo on pracuje. Mam mu nagrać jak będzie serduszko
A co do pokazywania mężowi, to podobnie jak z testem - z nim pójdę dopiero za parę tygodni, bo on tam nic nie zobaczy

po zdjęciu stanika jest koszmar. Ja jeszcze wymiotów nie miałam, ale tez niektóre zapachy albo ich nie czułam albo były mniej intensywne. Suchy szampon, którego zapach nigdy mi nie przeszkadzał w dzień zrobienia testu wydawał mi się taki bardzo mocny.
 po zdjęciu stanika jest koszmar. Ja jeszcze wymiotów nie miałam, ale tez niektóre zapachy albo ich nie czułam albo były mniej intensywne. Suchy szampon, którego zapach nigdy mi nie przeszkadzał w dzień zrobienia testu wydawał mi się taki bardzo mocny.