• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
cieszę się ze znalazłam tak szybko endo
Kiedyś, jak sama się stresowałam wynikiem tsh to czytałam jakiś wpis lekarki, ze u niej jedna babeczka miała chyba tsh 13 i wszystko było ok z maluszkiem ;)
Jak euthyrox biorę już od kilku dooobrych lat, a ostatnio dla mnie najwiekszą trudnością jest nie zwymiotować po tabletce (bo bierze się ją min 30 min przed posiłkiem). Raz mi się nie udało i potem miałam stresa, czy brać jeszzce raz, czy połowę dawki itd.

Mnie mdłości trzymają właściwie cały dzień 😓 Najgorsze jest to, że poza tym mam wilczy głód, normalnie cały czas chce mi się jeść… Wczoraj chodziły za mną tosty, zrobiłam pyszniutkie z majonezem i keczupem i już w trakcie jedzenia było mi cały czas niedobrze 😭😭😭 Mam też cały czas ochotę na niezdrowe przekąski, zjadłam dziś już batona i pół paczki cheetosów 🙄🙄🙄
Mam tak samo … 😏😏😏

O ja też zapomniałam wrzucić wczorajsze zdjęcie z USG, więc nadrabiam 😍❤️

Załączniki

• IMG_9850.jpeg
    IMG_9850.jpeg
    153,8 KB · Wyświetleń: 112
Dziewczyny jestem tu nowa i potrzrbuje porady. Ostatnia miesiączka 15.09 wg aplikacji dzisiaj 6+ 0 byłam dzisiaj u lekarza na usg sam pęcherzyk 5.8mm martwić się? Czy na spokojnie poczekać ten tydzień?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry