NiebieskookaEM
Fanka BB :)
We wrześniu była opłata na miejscu, online nie, teraz jest tu i tu.A od kiedy wam taka opate wprowadzili? Ja ostatni raz bylam 26 października to nic takiego nie było. Bede w środę to zweryfikuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
We wrześniu była opłata na miejscu, online nie, teraz jest tu i tu.A od kiedy wam taka opate wprowadzili? Ja ostatni raz bylam 26 października to nic takiego nie było. Bede w środę to zweryfikuje
Nie strasz mnie, ja dzisiaj mam według om tez 10+3 i poki co objawy mnie omijały. Dziewczyny jak wstaną to pomoga ci jak sobie pomoc w wymiotachDziewczyny ratunku.. nie soie od 4 i ciągle wymiotuje.. masakra mam 10t3d a tu naglemyślałam że to już za mną i mnie minie...
Ile zapłaciłaś za ten pakiet?? Jeśli można zapytaćWłaśnie z tego powodu ja kupiłam sobie pakiet medyczny w pzu - co prawda na kazde badanie musze miec skierowanie od lekarza, ale pewnie jak bym podliczyla wszystko (prywatne wizyty, usg, badania) to i tak wychodzi korzystniej zaplacic za pakiet.
Ile zapłaciłaś za ten pakiet?? Jeśli można zapytaćto jest pakiet na same badania??
Ja była ostatnio u siebie w diagnostyce i nawet nie zwróciłam na to uwagi. Aż znajdę paragon.to jednak 6zł nie 7 jak napisałam wyżej, ale w październiku jeszcze tego nie było..
Współczuję Ci, mi trochę cola pomaga rozgazowanaDziewczyny ratunku.. nie soie od 4 i ciągle wymiotuje.. masakra mam 10t3d a tu naglemyślałam że to już za mną i mnie minie...
Dzień dobry. Dziś ciezki dzień, siedzę na krzywej cukrowej, potem mam wizytę u gina i spodziewam się wyników badania mojego kochanego pieska (tu boję się potwornie i jestem w ogromnym stresie od tygodnia). Oby wszystko poszło pomyślnie.