Dodulina20
Fanka BB :)
Wiem że to wcześnie, ale któraś z Was wie już że na pewno będzie miała cesarkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaWiem że to wcześnie, ale któraś z Was wie już że na pewno będzie miała cesarkę?
moja córka po 3 dniach w przedszkolu siedzi minimum tydzień w domu... I tak od września... Często od niej łapie tylko lekkie przeziębienia - typu katar, ból gardła. Na szczęście nie miałam jeszcze gorączki w tej ciąży. Ale męczy mnie już to jej chorowanie.Mamy przedszkolaków i dzieci żłobkowych, czy Wy też łapiecie infekcje od swoich pociech? Moja jest średnio chora co 1,5 tygodnia. I ja to wszystko niestety łapie. Dużo tych chorob, zwłaszcza na 1 trymestr. Ale pocieszam sie, że nie ja pierwsza i nie ostatnia w ciąży co ma w domu chorego co chwilę przedszkolaka...
Tak, ja na 99%Wiem że to wcześnie, ale któraś z Was wie już że na pewno będzie miała cesarkę?
Wiem że to wcześnie, ale któraś z Was wie już że na pewno będzie miała cesarkę?
To ja mam troszkę większe gdzieś Hm G jak dobrze to teraz będę miała z Kja tam już jestem małym wielorybkiem
do tej pory miałam rozmiar D, a teraz już conajmniej rozmiar większe są, a to dopiero początek.. później będę mogła zabić cycem jak ktoś mi podpadnie
Czas na zakupy ja jeszcze muszę biustonosze kupić większe bo z tych co mam to mi się wylewają a małych nie mam i to jest najgorsze ze jeszcze są większe