Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też ją mam i mi sie tez podoba, jeszcze mi trochę zostało musze dokończyćJa podczas starań kupiłam książę mamy ginekolog O Ciąży. Spoko![]()
Ograniczasz ze względu na kofeinę? Bo jeśli tak to polecam rooibos, ja pije bo chce mi sie cały czas pić, ale koniecznie coś ciepłegoAle super macie, ja jednak odwołałam wczorajsza wizytę i idę dopiero we wtorek za tydzień, w mojej okolicy do dobrych lekarzy się dluuuugo czeka a ja nie chce iść do byle kogo, wolę poczekać
Chyba mam ciążową zachciankę, bo mam straszną ochotę na herbaty i ograniczam się do dwóch dziennie ale ciężko jest![]()
polecam. Naprawdę dużo przydatnych informacji i naprawdę szczery.To może być ciekawe![]()
Ja tez pije herbatę bo po takiej z cytryna i imbirem jest mi lepiej jeżeli o nudnosci chodzi. Mam kupionego rooibosa, ale ta mi tak nie smakuje. Lubię czarnaAle super macie, ja jednak odwołałam wczorajsza wizytę i idę dopiero we wtorek za tydzień, w mojej okolicy do dobrych lekarzy się dluuuugo czeka a ja nie chce iść do byle kogo, wolę poczekać
Chyba mam ciążową zachciankę, bo mam straszną ochotę na herbaty i ograniczam się do dwóch dziennie ale ciężko jest![]()
W pierwszej ciąży tak. Teraz już nawet nie miałabym kiedy. Dopiero usiadłam po całym dniu i jem zupę. Cały dzień w pracy, potem z córką na spacerze. Do domu dotarłam na 18.30. Jeszcze wykąpać się, ogarnąć na dzień jutrzejszy i chociaż trochę poleżeć odpocząć.A czytacie jakieś książki o ciąży i dzieciach?