reklama

Czerwcowe mamy 2024

Dziopy czy wy też macie takie wąchania nastrojów? Ja od szalonej euforii wpadam w depresję, dzisiaj mnie taki dół złapał, nie mam w ogóle objawów poza swędzeniem piersi (no i brakiem okresu), boje się że ciąża się zatrzymała albo że dziecko będzie chore... Nie umiem sobie tego z głowy wyciągnąć a badanie dopiero we wtorek. Czy ja wariuje czy to normalne?
Ja też tak wariuje, żadnych mdłosci bólu piersi tylko ból brzucha. Myślę że taki strach to normalne i myślę że potrwa aż do rozwiązania😱

reklama
Dziopy czy wy też macie takie wąchania nastrojów? Ja od szalonej euforii wpadam w depresję, dzisiaj mnie taki dół złapał, nie mam w ogóle objawów poza swędzeniem piersi (no i brakiem okresu), boje się że ciąża się zatrzymała albo że dziecko będzie chore... Nie umiem sobie tego z głowy wyciągnąć a badanie dopiero we wtorek. Czy ja wariuje czy to normalne?
Spokojnie, nie musi być jakiś zabójczych objawów. Ja też jakoś bardzo się w ciąży nie czuję. Wahania nastrojów są, ja generalnie jestem emocjonalna.

Też tak mam. Z jednej strony uspokaja mnie fakt, że w pierwszej ciąży też tak miałam i dziecko zdrowe :) ale z drugiej strony to że lekarz wczoraj jeszcze nic nie zobaczył trochę mnie podłamało

Ja w dwóch poprzednich ciążach też nie miałam na początku żadnych objawów po za brakiem okresu i dzieciaczki są zdrowe. Ja już nie mogę się doczekać jak będę czuć ruch dziecka bo to mnie mega uspokajało, że jak go czuje to wszystko będzie dobrze.

Ja w dwóch poprzednich ciążach też nie miałam na początku żadnych objawów po za brakiem okresu i dzieciaczki są zdrowe. Ja już nie mogę się doczekać jak będę czuć ruch dziecka bo to mnie mega uspokajało, że jak go czuje to wszystko będzie dobrze.
O tak, ruchy są cudowne. Najgorzej tylko na koniec jak się bobas rozpycha i kopie po wnętrznościach 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry