koko.sanka
Fanka BB :)
Hej, ja już po wizycie. U mnie dzisiaj 5+5 i też sam pęcherzyk ciążowy. Z dobrych informacji, to to, że jest umiejscowiony w macicy. Kolejna wizyta w przyszły czwartek. Czeka mnie kupa nerwów do tego czasu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I on ok 2000 tys kosztuje ?ja robiłam w poprzedniej ciąży test nifty w tej pewnie też zrobię![]()
Ja robiłam podstawowe. Zastanawiam się nad tym PPA. HmmW poprzedniej robiłam prenatalne z testem pappa i teraz też pewnie tak zrobię.
strasznie jest drogi, ale też się zastanawiam czy nie zrobić, nawet u mnie w mieście jest jeden punkt gdzie go robią, o dziwo, myślałam że będę musiała jechać do KrakowaI on ok 2000 tys kosztuje ?
Też tak miałam. Na szczęście mi przeszło bo już zaczęłam popadać w prawdziwą depresję i nerwicę ..Dziopy czy wy też macie takie wąchania nastrojów? Ja od szalonej euforii wpadam w depresję, dzisiaj mnie taki dół złapał, nie mam w ogóle objawów poza swędzeniem piersi (no i brakiem okresu), boje się że ciąża się zatrzymała albo że dziecko będzie chore... Nie umiem sobie tego z głowy wyciągnąć a badanie dopiero we wtorek. Czy ja wariuje czy to normalne?
ja płaciłam chyba 1600 coś bo zniżka byłaI on ok 2000 tys kosztuje ?
Jezuuu. Ale nastraszyłaś ..Jestem po wizycie . Jest pęcherzyk z zarodkiem ale jeszcze bez serduszka . Dziś 5+3 więc dosyć wcześnie. Nie ma żadnych krwiaków ,ani nic w macicy . Wygląda wszystko bardzo ładnie on powiedział " nie ma do czego się przyczepić" Krwawienie a raczej brudzenie według niego jest od nocnego seksuwięc zakaz seksu. Mam brać duphaston, zastrzyki w brzuch i acard na noc (acard biorę cały czas) no i cooo 31.10 wizyta następna jak będzie wszystko oki to założy mi kartę ciąży .
Wytłumaczcie o co chodzi z brakiem zarodka ? Ze za wcześnie żeby go było widać ?Dziewczyny ja po pierwszej wizycie, na usg pęcherzyk ciazowy 4.9mm ale bez zarodka, dzisiaj 5tc0 więc lekarka uspokajała ze jeszcze wczesnie ale, ze względu na ryzyko CP mam przyjść za tydzień a w między czasie badać przyrost bety.
Skąd jesteś ? Blisko masz do Krakowa ?strasznie jest drogi, ale też się zastanawiam czy nie zrobić, nawet u mnie w mieście jest jeden punkt gdzie go robią, o dziwo, myślałam że będę musiała jechać do Krakowa