Żołna
Fanka BB :)
Wytrzymaj. Wiem że dasz radęOd 21 nie krwawie,ale zobaczymy jak to dalej się potoczyczy znowu nie zacznie lecieć
nie mogę spać... Nie dobrze mi ... A co wstaje z łóżka to kręci mi się w głowie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wytrzymaj. Wiem że dasz radęOd 21 nie krwawie,ale zobaczymy jak to dalej się potoczyczy znowu nie zacznie lecieć
![]()
Przytulam i trzymam kciukiOd 21 nie krwawie,ale zobaczymy jak to dalej się potoczyczy znowu nie zacznie lecieć
![]()
będzie dobrzeOd 21 nie krwawie,ale zobaczymy jak to dalej się potoczyczy znowu nie zacznie lecieć
![]()
Nie, mam tylko tak bardzo ogólnie napisanea masz wpisane ile uderzeń czy wtedy tego nie wpisywał? Ja mam właśnie wpisane że 160/min i właśnie dołączony zapis z pracy serduszka
I oby już nic nie leciało!Od 21 nie krwawie,ale zobaczymy jak to dalej się potoczyczy znowu nie zacznie lecieć
![]()
mam dokładnie tak samo. Okropne uczucieTaaaak za każdym razem jak czuje to zalewanie to mi się ciepło robi czy to nie będzie krwawienie....
Ja też się tego boję - idę jutro. Daj znać poMnie już zaczyna brać stres.. jutro już wiem, że nie będę spać przed poniedziałkowa wizytąBoję się, że pójdę i serce już nie będzie bić
![]()