reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Jak to wygląda w luxmed z lekarzem prowadzącym ciążę? Łatwo jest pozostać u jednego lekarza czy trzeba czatować na wolny termin w aplikacji? Też mam lux med i do wybranego ginekologa ciągle brak miejsc :( Dziś spojrzałam to w ogóle brak miejsc do ginekologów w całym mieście. Jestem z Warszawy i trochę się obawiam prowadzenia tu ciąży przez to.
Ja jestem z Gdańska i zazwyczaj nie miałam problemu z umówieniem do konkretnego lekarza ale fakt bywało tak, że musiałam czatować w aplikacji. Z kolei ja np. umawiałam się w innych miejscowościach (mniejszych) to nigdy nie było problemu z wizytami

Umawialam wizytę prenatalna. I Pani mi powiedziała , że test Pappa jest najważniejszy w badaniu. Ze tańsze jest samo USG. Ale to decyzja dobrowolna. Zadzwoniłam do swojego ginekologa. Powiedział , że takie USG to on sam potrafi wykonać. Ale daje 60% i bez sensu je robić bez testu. Lepiej dołożyć i mieć 95%. Więc umawiam się z testem. Dziwię się , że w poprzedniej ciaży zrobili mi tylko USG i nikt nie poinformował jak ważny jest ten test ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry