Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam cały czas za nas wszystkieJa jestem tak zestresowana że nie pamiętam kiedy tak ostatnio miałam, jutro w pracy mamy kontrolę sanepidu to powiedziałam że się tym stresuje, bo było po mnie widaćjadę odebrać męża, do domu się przebrać i na wizytę, trzymajcie kciuki (ale mam dopiero na 16:45)
Według aplikacji 7+5. Dostałam skierowanie na prenatalne na za miesiąc i wszystkie inne badania mam zacząć robić i z nimi się zgłosić po kartę ciąży.Hej. Już po wizycie. Jest serduszko.
140 uderzeń na minutę. Długość płodu 8.5 mm. Lekarz mówi że wszystko super ale ja bym chciała żeby był odrobinę większy![]()
Taak! A kichnąć strach, bo jajniki rozrywaJa mam od pozytywnego testuBardziej w pachwinach i w okolicy jajników. To normalne
![]()
ja od chyba 20tyg chodziłam raz w tyg na spotkania z położna. Słuchała serduszka bobasa na każdej wizycie, omawialiśmy kalendarz szczepień, karmienie piersią, poród naturalny, cesarkę, podnoszenie noworodka, pielęgnacje noworodka itd. Mi bardzo się przydało zwłaszcza, ze to była moje pierwsza ciąża. I wcale nie prywatnie a na NFZpodpinam się pod pytanie, ja myślę żeby iść do szkoły rodzenia, ale żeby chodzić na wizyty prywatne do położnej? Przydaje się coś takiego?
CudnieHej. Już po wizycie. Jest serduszko.
140 uderzeń na minutę. Długość płodu 8.5 mm. Lekarz mówi że wszystko super ale ja bym chciała żeby był odrobinę większy![]()
Ja jeszcze mam ten uczuć, że jak kaszlnę albo kichnę, to boję się, że zarodek mi wyleciTaak! A kichnąć strach, bo tak
Taak! A kichnąć strach, bo jajniki rozrywa![]()