bleucoco
Fanka BB :)
Ja tak miałam przed pierwszą ciążą, potem mój brzuch reaguje na wszystko - od wypicia szklanki wody po owulację i @, ciągle był raz płaski a raz wzdętyA to ja zawsze miałam płaski, jedyne co odstawało to kości biodrowe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak miałam przed pierwszą ciążą, potem mój brzuch reaguje na wszystko - od wypicia szklanki wody po owulację i @, ciągle był raz płaski a raz wzdętyA to ja zawsze miałam płaski, jedyne co odstawało to kości biodrowe![]()
Nieee, skokowy to nie jakieś drastyczne wahaniaEj a ten progesteron to może być tak, że spada jakoś drastycznie? Tj. tydzień temu miałam 76 czyli bardzo spoko a teraz mogę mieć tak, że np. poniżej normy? Sorry ale nie znam się na tych sprawach praktycznie wcale![]()
bardzo mi przykro... Jak potrzebujesz pogadać to pisz!Niestety u mnie poronienie zatrzymane. Dostałam skierowanie do szpitala. Mam nadzieję, że wyczerpałam już limit pecha i wszystkie w czerwcu urodzicie zdrowe maleństwa![]()
femibion 1Dziewczyny, jakie suple na start polecacie? Po 13 tygodniu chcę brać Prenatal Duo, a teraz mam Pregna Start. Zauważyłam, że Pregna Start to tylko w okresie starań jestAkurat mi się kończy to kupiłabym sobie coś już dla I trymestru
Prenatal Uno chyba jakiś taki biedny.
Ja dzisiaj wymarzyłam sobie pierogi, wiec na drzemce córki lepiłam pierogi z serem, których ostatecznie później nie zjadłam, bo na myśl o nich zrobiło mi się niedobrzeWłaśnie skończyłam gotować zupę na jutro. I co, zamiast iść spać to przecież trzeba jeść o 22ciągle bym coś jadła. Już nawet nie mam ochoty a czuje wieczny głód *-*
Jak dobrze, że jest ta grupaNieee, skokowy to nie jakieś drastyczne wahaniaI na pewno nie masz poniżej normy
![]()
jasne ,że jest ! Za 2 tyg zobaczysz już mini ludkaDziewczyny wczoraj pierwsza wizyta. Z OM 7+1 pęcherzyk ciążowy 22mm pęcherzyk żółtkowy 4.7 A zarodka nie widać.. mam przyjść za 2 tygodnie. Jest nadzieja?
Ja zjadłam cały talerz łazanek i byly takie cudownie pyszne, że jakbym miała wiecej to bym jadła aż pęknęJa dzisiaj wymarzyłam sobie pierogi, wiec na drzemce córki lepiłam pierogi z serem, których ostatecznie później nie zjadłam, bo na myśl o nich zrobiło mi się niedobrzeWiec zostałam z kupą pierogów czekających na lepszy czas, bo mąż nie lubi z serem. I mam tak ciagle ostatnio, ze przychodzi mi ochota na coś do zjedzenia, robię to i nagle wykręca mnie w drugą stronę
![]()