Ja miałam po 3h w Diagnostyce w OlsztynieUgh czemu tyle trzeba czekać na wyniki w diagnostyce, zaraz jajko zniosę zanim zobaczę tę drugą betę![]()
reklama
Martxx1
Fanka BB :)
Ja po 1,5 godzinie też w diagnostyceJa miałam po 3h w Diagnostyce w Olsztynie![]()
bleucoco
81,1 w 12 dpoPrzypomnij jaka była pierwsza?
Anixkson
Zaciekawiona BB
o widzisz to ładnie i szybko poszłoU mnie trwało to 2/3 dni, sama jestem w szoku, bo moja malutka ma ponad rok i nieraz próbowałam ją odstawić i nie byłam w stanie, bo tylko siedziała , czekała i płakała za cycusiem, teraz schemat się zmienił, w nocy nie powiem, bo jeszcze budzi się raz, albo dwa na cycusia, ale wtedy ją przytulam, włączam szumisia albo kołysankę , przytulam, a gdy jest kryzys to daje jej ewentualnie wodę z buteleczki. W ciągu dnia mam ułatwienie, bo ona już wszystko jest to co my, także po prostu teraz o wiele częściej jej daje jedzonka i przede wszystkim nabiału.
bleucoco
Zazdro! U mnie zawsze wrzucają przed 19 dopieroJa miałam po 3h w Diagnostyce w Olsztynie![]()
Asiaa_
Taaaa. Ja tez czekam z diagnostyki. Proga już mam, jeszcze betaUgh czemu tyle trzeba czekać na wyniki w diagnostyce, zaraz jajko zniosę zanim zobaczę tę drugą betę![]()
bleucoco
Ja już nie robiłam powtórki proga i TSH. Uznałam, że nie ma sensu w odstępie tak krótkim.Taaaa. Ja tez czekam z diagnostyki. Proga już mam, jeszcze beta![]()
Asiaa_
Czemu nie ma sensu proga powtarzać ? Ja zawsze myślałam, że on też ważny żeby powtórzyćJa już nie robiłam powtórki proga i TSH. Uznałam, że nie ma sensu w odstępie tak krótkim.
bleucoco
Jeśli jest niski to tak, a jeśli jest dobry, to w jakim celu powtarzać go po 48h?Czemu nie ma sensu proga powtarzać ? Ja zawsze myślałam, że on też ważny żeby powtórzyć![]()
reklama
Wiola.G1234
najważniejsze dla Ciebie będzie teraz USGCoś takiego znalazłam. (W myśl zasady tonący brzytwy się chwyta)![]()