Indiazulualfa
Fanka BB :)
Ja też po. Jest zarodek 3.44 mm więc taki mini mini
wg usg 5+5 więc dwa dni młodsze niż z OM. Dostałam skierowanie na wszystkie badania i luteinę popochwowo. Jestem w szoku totalnym bo nigdy nie dotrwałam do etapu zarodka 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
superJa też po. Jest zarodek 3.44 mm więc taki mini miniwg usg 5+5 więc dwa dni młodsze niż z OM. Dostałam skierowanie na wszystkie badania i luteinę popochwowo. Jestem w szoku totalnym bo nigdy nie dotrwałam do etapu zarodka
![]()
Ja jeszcze nie wiem, ale pewnie podobnie pójdę. Ostatnio serduszko słyszałam 7+4Wizyta 13.11to będzie 8+2. Ktoś ma w ten sam dzień wizytę ?
Ja mam już wtedy prenatalne pierwszeWizyta 13.11to będzie 8+2. Ktoś ma w ten sam dzień wizytę ?
A robisz USG I trymestru czy też test pappa?Ja mam już wtedy prenatalne pierwsze![]()
WszystkoA robisz USG I trymestru czy też test pappa?
Witam , mój rocznik i również pierwsza ciaza![]()
Mnie dziś w zasadzie pierwszy dzień dorwały miłości i zawroty w głowy. Właśnie czekam na poczekali aż się boję;(Mnie dzis od rana strasznie mdlimam nadzieję, że nie będę wymiotować do końca ciąży jak ostatnio
![]()
Będzie dobrzeMnie dziś w zasadzie pierwszy dzień dorwały miłości i zawroty w głowy. Właśnie czekam na poczekali aż się boję;(