A
ana90
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A pisałaś wiadomość wcześniej do @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ ?U mnie po kliknięciu : Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.
To pewnie dlatego. Była robiona lista prze napisanie wiadomości właśnieNie, tylko dołączyłam do tej grupy która miała być prywatną.
mam to samo. Serio trzeba było do kogoś pisać? To po co dodawaliśmy się do kolejnej prywatnej( otwartej) grupy ? Tylko niepotrzebne zamieszanie ktoś zrobił.A pisałaś wiadomość wcześniej do @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ ?
To i ja przegapilam pisanie wiadomości, tylko dodalam się do wątkuAle tutaj rozmowy nadal się odbywajątakże z czasem wyślę nową listę moderatorce
![]()
Nie dało się tego wątku zamienić na prywatny? Bo teraz się faktycznie zamieszanie straszne robimam to samo. Serio trzeba było do kogoś pisać? To po co dodawaliśmy się do kolejnej prywatnej( otwartej) grupy ? Tylko niepotrzebne zamieszanie ktoś zrobił.