Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak miałam, aż bolało jak tam majtala mi w srodkuJa musiałam podłożyć pięści pod pupę wtedy i gine nieźle się namanewrował, ale kropkę znalazł. Jakby nie szukał wnikliwie, to by nie znalazł też![]()
Ajc to rzeczywiścieUczę w szkole więc jednak muszę być![]()
Wiesz, jeśli lekarz mi każe iść to pójdę bez wahania na zwolnienie. Zrobię wszystko żeby tą ciążę utrzymać. Ale nie pójdę na zwolnienie jeśli fizycznie jest w miarę ok, tylko jestem smutna bo grozi mi strata dziecka na którą nie mam żadnego wpływuAjc to rzeczywiście![]()
No raczejWiesz
Wiesz, jeśli lekarz mi każe iść to pójdę bez wahania na zwolnienie. Zrobię wszystko żeby tą ciążę utrzymać. Ale nie pójdę na zwolnienie jeśli fizycznie jest w miarę ok, tylko jestem smutna bo grozi mi strata dziecka na którą nie mam żadnego wpływu![]()
uważam ze zając głowę na chwile obecna będzie najrozsądniejsze :*Najgorsze co mogę zrobić to zamknąć się teraz w rozpaczy. Byłam w niej od wtorku. Dopiero z niej wypełzam i nie chcę tam wracać dopóki jest nadzieja na szczęśliwe zakończenie.
Właśnie bo też się zastanawiam co kupić;-)Jaki kształt Rogala polecacie ?