Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, Beta w pon niecałe 20, wczoraj prawie 60.Może to plamienie implamtacyjne. A robiłaś testy już ?
To było jednorazowe mam nadzieje, byłam teraz w toalecie i nic.@konik.polny ale plamisz na brązowo? Jeśli tak to wszystko powinno być dobrze. Brązowe plamienia to stara zalegająca krew. Zrób jutro betę dla uspokojenia, ale jeśli się nie rozkręca na czerwono to byłabym dobrej myśli.
Już myślałam że tylko mnie tak wywaliło
O jaaa u mnie to trzecia ciąża to aż ciekawa jestem kiedy wywaliJuż myślałam że tylko mnie tak wywaliło![]()
W pierwszej też widać było delikatnie od 6 tyg. W dzień jeszcze jak cię mogę, a na wieczór cieżarówkaJuż myślałam że tylko mnie tak wywaliło![]()
Kiedy masz ślub ?Moja pierwsza już na takim etapie a już wyglądam na 4 miesiącdo ślubu to mnie będą chyba wtaczać
a to akurat fakt że przy polskiej granicy taniej. Ja mieszkam przy granicy z Holandią to ceny żywności są dużo wyższe. Szwagierka mieszka gdzieś pod Berlinem. Ale zarobki też są niższe w tamtych rejonach. Mąż pracuje w firmie z Lipska to ma średnio 1000€ mniej niż w firmach w naszym rejonie. Dlatego też namawiam go na zmianę. No zupełnie niskie zarobki jak przez pośrednika, ale to akurat w Polsce podobnie.Wow, 4x więcej to nieźle!
Ale my stąd nadal jeździmy na zakupy do DE, bo jest zdecydowanie taniej. Plus mało kto zarabia 4x tyle co w PL. Czasem mam wrażenie, że pensje są podobne do wielu oczekiwanych teraz normalnie w PL...