Wiola.G1234
Fanka BB :)
Jutro spróbuję się umówić do gina na 31.10
zamiast na 7.11 bo ocipieje chyba jednak do tego czasu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i który to tydzień wyjdzie? Bo ja zeświruje chyba .. bo u mnie 31.10 7+1 a 7.11 8+1Ja ma na 2.11 bo terminu wcześniejszego brak.
Możesz zbadać. Zawsze szybciej lekarz zadziała jak z gotowymi wynikami pójdziesz.Dziewczyny, tak się zastanawiam czy zbadać sobie progesteron i betę, zanim będę miała wizytę u ginekologa. Czy po samych wynikach hormonów już będzie wiadomo czy dzieje się coś niepokojącego? Teraz zaczął się 6 tydzień
O to to! U mnie to samoMi się też pojawiły a ja w całym życiu mogę zliczyć też co mi wyszły na palcach jednej ręki, teraz mam spóźniony młodzieńczy trądzik xd
A wtedy zrobić np. dwa razy, żeby sprawdzić przyrosty? Czy wystarczy raz?Możesz zbadać. Zawsze szybciej lekarz zadziała jak z gotowymi wynikami pójdziesz.
Betę 2 razy, progesteron wystarczy raz jeśli nie będzie niepokojącyA wtedy zrobić np. dwa razy, żeby sprawdzić przyrosty? Czy wystarczy raz?
Dzięki! Jutro pójdę w takim razie, mam nadzieję, że będą dobre wynikiBetę 2 razy, progesteron wystarczy raz jeśli nie będzie niepokojący