Wiola.G1234
Fanka BB :)
hej ,hej i co myślałaś by wprowadzić już terminy wstępne porodów na główną stronę?Betę 2 razy, progesteron wystarczy raz jeśli nie będzie niepokojący
Jeśli tak to wybacz przeoczyłam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej ,hej i co myślałaś by wprowadzić już terminy wstępne porodów na główną stronę?Betę 2 razy, progesteron wystarczy raz jeśli nie będzie niepokojący
Tak tak, pisałam, że jestem na wyjeździe i dopiero jak wrócę to się za to zabiorę z poziomu kompa bo na telefonie jakoś nie ogarniam, chyba, że któraś z Was ma ochotę to zrobićhej ,hej i co myślałaś by wprowadzić już terminy wstępne porodów na główną stronę?
Jeśli tak to wybacz przeoczyłam![]()
Też tak robiłamJa chyba skoczę jeszcze we wtorek na betęw ogóle mam jeszcze kilka testów i robię codziennie
sprawdzam czy ciemnieje kreska
(wiem głupota)
![]()
No pewnie, że tak! Jesteś wielka!Mogę Ci pomóc i wysłać na priv i po prostu skopiujesz i wkleisz?
Sorry, że się wtrącam, ale w terminie miesiączki może wystąpić plamienie i to nic złego.3 dni temu 33,39 ng/mL. Jutro mam przewidywany termin miesiączkitak więc dzisiaj 3+6
otóż to . Niech każda napiszę termin poroduNo pewnie, że tak! Jesteś wielka!więc może od teraz niech każda z nas zanim odpisze na jakiś post albo poruszy jakiś temat to niech napisze datę porodu wynikającą z OM
U mnie 01.06.2023
Trzymam kciuki i nie puszczamSorry, że się wtrącam, ale w terminie miesiączki może wystąpić plamienie i to nic złego.
Nie dołączam do Was, bo u mnie na razie nie wygląda to zbyt obiecująco. Wybaczcie, że podczytuję zza krzaka, ale kibicuję z całych sił.
aaa czyli ze mną wszystko okTeż tak robiłamciemniało
![]()