Mrs.Alice
Fanka BB :)
Który tydzień ? Masz zdjęcia ??My właśnie po badaniach
Maluch ma już 3mm, serduszko pięknie widoczne i bije
Mocno przytulił się do ściany macicy więc ledwo go widać ale serce nawet na oddaleniukolejna wizyta za 3 tygodnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Który tydzień ? Masz zdjęcia ??My właśnie po badaniach
Maluch ma już 3mm, serduszko pięknie widoczne i bije
Mocno przytulił się do ściany macicy więc ledwo go widać ale serce nawet na oddaleniukolejna wizyta za 3 tygodnie
Taak. Czapki i kurtki już poszły w ruchDziewczyny czy u Was też jest tak zimno xD u mnie dziś 3 stopnie i padał snieg![]()

ja też mam pamiątkowe pudełko z pierwszej ciążyMam pamiątkowe pudło z pierwszej ciąży i z pierwszych rzeczy córeczki. Typu , smoczki, pierwsza butelka, karuzela, pierwszy gryzak,miś, buciki w których zaczęła chodzić, pamiątki z chrztu, karta ciąży , ubranko w którym wyszła ze szpitala, pępowinę i takie tam różne. I tak właśnie przeglądam zdjęcia z USG. I mam zdjęcie z 8 tygodnia. Już widać ładnie główkę itp.![]()
W czwartek będę miała 6+3 ale na prywatnej wizycie po 20ym października będę 8+3 to pewnie będzie widać podobnie <3
Zobacz załącznik 1574321
Oooo ale bym pospala takJa mam tak samo! Ciągle bym spała.. kładę się o 23 a wstaję koło 12![]()
U nas w nocy -1. Siedzę zmarznięta pod kocem i nawet nos mam zimnyBrrrrr, co za pogoda tam u was…
W NL dzisiaj 15 w nocy a w dzien 22.
Idealnie dla mnie bo ciagle mam stopy lodowate![]()
Mój lekarz prywatny prowadził pierwsza ciążę i 5 lat już do niego chodzę więc mu ufam na maxa. Teraz będzie prowadził druga ciążę. A na NFZ będę chodziła tylko ze względu na badania. Zawsze 100-200 zł w kieszeni a i częściej zobaczyć malucha będzie fajnieIle mniej więcej zaoszczędzisz na badaniach? Mi się chyba nie chce chodzić do dwóch, ale jeszcze nie wybrałam lekarza, bo mam dylemat. Ten do którego chodziłam jest ordynatorem w jednym szpitalu, a ja bym wolała rodzić w innym i zastanawiam się czy nie wybrać lekarza z drugiego szpitala żeby się pewniej tam czuć. Plus ten "mój" ma opinię czasami niegrzecznego, a tamci z drugiego szpitala mają lepsze opinie, sama już nie wiem...
A jeśli to nie problem, co się wydarzyło , że w tak późnym tygodniu straciłaś dzieciątko ?super! Ja po stracie synka to też pójdę do jeszcze jednego ,ale muszę poszukać jakiegoś też dobrego![]()