Rudzielec11
Fanka BB :)
Jss tak mamDziewczyny, czy Wy też budzicie się z praktycznie płaskim brzuchem a na wieczór wyglądacie jakby już zaawansowana ciąża była?coś mi się wydaje że długo tego nie ukryje a dopiero 5 tydzień
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jss tak mamDziewczyny, czy Wy też budzicie się z praktycznie płaskim brzuchem a na wieczór wyglądacie jakby już zaawansowana ciąża była?coś mi się wydaje że długo tego nie ukryje a dopiero 5 tydzień
![]()
W sumie to cały czas czuję się tak ciężko- jak przed okresemDziewczyny, czy Wy też budzicie się z praktycznie płaskim brzuchem a na wieczór wyglądacie jakby już zaawansowana ciąża była?coś mi się wydaje że długo tego nie ukryje a dopiero 5 tydzień
![]()
Ale według lekarza jest 7tc ? Czy według Ciebie ? Bo może ciąża jest młodsza niż Ci się wydaje , dlatego nie widać zarodka jeszczeMa prywatnej w dobrej myśle klinice.
Może pojadę w przyszłym tyg do Wro tam mam fajna Panią Dr z poprzedniej ciąży.
Mieszkałam tam wtedy większość czasu dlatego chodziłam na wizyty we Wrocławiu.
Nie wiem już sama…
Taak. W dzień mam brzuszek jak modelka a wieczorem wisiDziewczyny, czy Wy też budzicie się z praktycznie płaskim brzuchem a na wieczór wyglądacie jakby już zaawansowana ciąża była?coś mi się wydaje że długo tego nie ukryje a dopiero 5 tydzień
![]()
Z tego co kojarzę to zarodek się po 2 dniach pęcherzyku żółtkowym pojawia. Jeśli był sam pęcherzyk ciążowy to bym spróbowała za 4 dni, ale jak był pęcherzyk żółtkowy to za 2.Ale według lekarza jest 7tc ? Czy według Ciebie ? Bo może ciąża jest młodsza niż Ci się wydaje , dlatego nie widać zarodka jeszcze
On powiedział ze 7 z miesiączki 7 z hakiem nawet bo miałam 26.08 miesiączkę a cykle 30-32. Tez powiedział ze może owulacja była później. On może na usg wiek zobaczyć?Ale według lekarza jest 7tc ? Czy według Ciebie ? Bo może ciąża jest młodsza niż Ci się wydaje , dlatego nie widać zarodka jeszcze
Jakie to musi być maleństwo , że tak ciężko go zobaczyćZ tego co kojarzę to zarodek się po 2 dniach pęcherzyku żółtkowym pojawia. Jeśli był sam pęcherzyk ciążowy to bym spróbowała za 4 dni, ale jak był pęcherzyk żółtkowy to za 2.
Mnie jeszcze spodnie na wieczór tak cisnąTaak. W dzień mam brzuszek jak modelka a wieczorem wisi![]()
W 4 tyg to ziarnko maku, w 5 ziarnko sezamuJakie to musi być maleństwo , że tak ciężko go zobaczyća później lezy sobie obok i pyskuje na dobranoc
![]()